La Festa Major de Terrassa, nominada als premis de la indústria musical del directe

Els nominats als Premis ARC 2015 s'han fet públics aquest migdia a Barcelona

La cantant Amaia MonteroLa Festa Major de Terrassa és una de les nominades als Premis ARC 2015, que atorga l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC). L'entitat ha presentat aquest migdia en roda de premsa els nominats de la dotzena edició d'aquests premis, amb els quals el sector vol distingir artistes, programacions i mitjans de comunicació al voltant de la indústria de la música en directe.

L'ARC ha decidit incloure la Festa Major de Terrassa entre els nominats a la categoria de Millor programació musical de Festa Major, juntament amb les de Mataró, Valls i Lleida. L'any passat van guanyar en aquesta categoria les Fires de Sant Narcís de Girona.

L'elecció del guanyador es farà per votació dels associats d'ARC i entre un jurat expert en cada categoria. Els guanyadors es donaran a conèixer en una gala que se celebrarà el 14 de desembre a les 19.30 h a la Sala Barts de Barcelona.

La inclusió de la Festa Major de Terrassa entre les nominades als premis respon a la qualitat i diversitat de la programació ofertada. Any rere any, la programació musical es dissenya perquè tots els ciutadans trobin algun concert del seu gust en aquests dies. Enguany, entre els noms més reconeguts del programa hi havia Amaia Montero, Els Catarres, Delafé y Las Flores Azules, Georgie Dann, Gertrudis, Brams, Adrià Puntí i Albert Pla, entre altres artistes i grups, a més d'una nombrosa representació de l'escena musical local, amb Litus, Sense Sal, Patxangaband, Doctor Prats i Reynald Colom, entre altres.

Precisament, el grup de pop-folk Sense Sal, format per vuit músics de Terrassa i voltants, i la cantant i pianista terrassenca Gemma Humet, han estat nominats com a artista revelació als Premis ARC 2015.

Més informació a http://www.arcatalunya.cat/