La Junta de Portaveus acorda la denominació del Camp Municipal de Les Fonts amb el nom de Camp Municipal Les Fonts - Artur Travesa

D'aquesta manera es vol agrair i reconèixer la tasca del fundador i president d'honor de la Unió Esportiva Les Fonts, mort el passat 18 de març

Camp de futbol de Les FontsLa Junta de Portaveus municipal celebrada aquesta tarda ha acordat, amb el suport de tots els Grups Municipals, la denominació del camp municipal de Les Fonts amb el nom de Camp Municipal Les Fonts – Artur Travesa, en agraïment i reconeixement, al fundador i president d'honor de la Unió Esportiva Les Fonts, mort el passat 18 de març, per la seva contribució al desenvolupament i al creixement de la ciutat en diferents àmbits.

Atès que el Camp Municipal de Les Fonts és un equipament de titularitat municipal, i que aquesta proposta contribuirà al reconeixement per part de les generacions posteriors de l'empremta que Artur Travesa ha deixat al barri de Les Fonts i al conjunt de la ciutat, els grups municipals de l'Ajuntament de Terrassa han acordat, per unanimitat, donar el nom d'Artur Travesa al Camp Municipal de Les Fonts, un equipament de titularitat municipal gestionat per la Unió Esportiva Les Fonts i el Club de Rugbi Carboners de Terrassa. Així, la instal·lació prendrà el nom del que va ser fundador de la Unió Esportiva Les Fonts, president de l'entitat durant 54 anys i posterior president d'honor del club.

Artur Travesa Solsona (Barcelona, 15 de juliol de 1928 - Terrassa, 18 de març de 2022) va ser una persona de referència dins el teixit associatiu i esportiu de Terrassa, especialment a través de la feina desenvolupada al llarg dels anys al barri de Les Fonts i de la seva vinculació al club de futbol del barri, la Unió Esportiva Les Fonts. Va ser el principal impulsor del club, l'any 1967, un dels artífex del seu manteniment en els darrers anys i persona clau en la construcció del nou Camp Municipal de Les Fonts. Aquest equipament de titularitat municipal va entrar en funcionament el passat mes de setembre de 2021 per convertir-se en un espai esportiu de referència per al Districte 7 i per al conjunt de la ciutat. En aquest equipament esportiu desenvolupen la seva activitat la Unió Esportiva Les Fonts i el Club de Rugbi Carboners de Terrassa.

Altres reconeixements

A dia d'avui, la ciutat compta ja amb diversos equipaments públics que porten el nom de personalitats que, amb la seva trajectòria vital i professional, han marcat la història de la ciutat i del país. Aquest és el cas d'equipaments com el Casal de la Gent Gran Anna Murià, el Casal Cívic Francisca Redondo, l'Estadi Municipal Martí Colomer, el Vapor Universitari Josep Maixenchs o alguns espais específics que porten el nom de personalitats destacades, com pot ser la sala Àngels Poch al Teatre Principal, la sala Josep Maria Satorras a la Biblioteca Central de Terrassa o la Sala Elisea Casanovas a la Casa Soler i Palet.