La Mitja Marató comportarà talls de trànsit i desviacions dels autobusos diumenge

Els talls començaran a les 8 h, fins al final de la prova, previst a les 13 h

Amb motiu de la celebració aquest diumenge de la 18a Mitja Marató Ciutat de Terrassa i 12a Cursa Santi Centelles, l'Ajuntament de Terrassa ha disposat algunes alteracions en l'organització del trànsit i els recorreguts dels autobusos urbans que s'aplicaran al llarg del matí, des de les 8 a les 13 h, fins la finalització dels actes o del pas del darrer corredor per cada punt.

08:00 hores: Tall total (dos sentits) del passeig del Vint-i-dos de Juliol des de la plaça de l'Estació del Nord fins el carrer de Prat de La Riba. Es permetrà la circulació transversal als carrers de Salmerón i Prat de la Riba, i al sentit Est del passeig del Vint-i-dos de Juliol, fins que l'aglomeració de gent i/o corredors aconselli el tall total dels carrers de Salmerón i Prat de la Riba, moment en que es tallaran aquests carrers a l'alçada de l'avinguda de Jaume I i el carrer del Dr. Pearson.

09:45 hores (aproximadament): Es tallarà totalment (dos sentits) el passeig del Vint-i-dos de Juliol, des de la cruïlla amb la Rambla d'Ègara i l'avinguda de Josep Tarradellas fins el carrer de Sant Damià (excepte el tram que va del carrer del Violinista Vellsolà fins la plaça de la Dona).

Quan la cua de la prova de 5 km entri al passeig del Vint-i-dos de Juliol, sentit Est, després de fer el canvi de sentit, es podrà obrir l'avinguda del Vint-i-dos de Juliol des de carretera de Matadepera fins a l'avinguda de Josep Tarradellas.

La resta del passeig Vint-i-dos de Juliol restarà tallat fins el final de la prova.

Desviacions d'autobusos

El punt central del transport en bus urbà serà l'Estació d'autobusos del Doré.

De 8h a 13h, les línies 1-2-3-6-7 i H dels autobusos urbans no podran circular pel passeig del Vint-i-dos de Juliol.

Les línies 1 a 6 no circularan per la Rambla d'Ègara ni per cap altre carrer o avinguda del centre. Els autobusos d'aquestes línies circularan per carretera de Castellar, avinguda de Jacquard, carretera de Montcada i/o carretera de Rubí, segons la línia.

Les línies 8 i 9 circularan entre la plaça de l'Aigua i la del Doré, i a l'inrevés. El tram Rambla d'Ègara - Josep Tarradellas - Abat Marcet serà impracticable durant la cursa.

La L-5, durant tota la cursa, únicament connectarà Can Trias/Roc Blanc amb Rambla d'Ègara/Doré.

Podeu trobar plànols amb el recorregut de la Mitja Marató, les afectacions de trànsit i les línies dels autobusos urbans afectats durant el matí de diumenge al web www.terrassa.cat/transit