La Policia Municipal impulsa la campanya "Dale candela" per a la investigació del càncer infantil

Dilluns a partir de les 17h el Recinte Firal acull una nova convocatòria de "Posa't al seu cap", per recollir donacions en forma d'euros o de cabelleres

La Policia Municipal Terrassa ha impulsat una nova campanya per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil. Aquesta nova acció porta el lema de  "Dale Candela", i té per objectiu donar visibilitat a aquesta malaltia minoritària (afecta un infant per cada 200 adults), i motivar l'adquisició de Polseres Candela, per destinar els beneficis a la recerca del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquesta campanya es basa en dues grans accions. La primera és la celebració d'un esdeveniment, amb el lema "Posa't al seu cap" amb el qual es vol sensibilitzar la ciutadania sobre el primer signe visible de la malaltia una vegada diagnosticada i en tractament, com és la pèrdua del cabell per l'acció de la quimio o la radioteràpia. L'acte tindrà lloc aquest dilluns 17 de setembre al Recinte Firal de Terrassa (passeig del 22 de Juliol, 265), de 17h a 22 h. Al llarg de l'esdeveniment les persones que ho desitgin podran donar cabelleres i fer donatius a l'associació Mechones Solidarios. També hi haurà tallers amb l'associació Polseres Candela, fotomatón, tapes de Pernil solidàries amb 15 talladors professionals, xocolatada, i la presència de Súper Herois com l'increïble Hulk, Thor, Wonder Woman, Ironman, Spiderman i Batman, els Increïbles, la 501 st Legió - Spanish Garrison, batukada i exibicions de ball de l'escola Balls Vallés, entre d'altres. L'objectiu fixat és batre el rècord Guinness de 400 persones rapant-se el cap al zero al mateix temps. Per aconseguir el màxim de donatius possibles per a la recerca, s'han unit al projecte 400 estilistes de tot Catalunya.

L'altra gran acció de la campanya impulsada per la Policia Municipal és la confecció d'un nou calendari solidari, amb fotografies d'infants afectats pel càncer acompanyats d'agents del Cos. El calendari es podrà adquirir a mitjans d'octubre per un preu de 5€, que es destinaran íntegres a la recerca.