La Policia Municipal presenta demà el Calendari Solidari 2018 en favor del Pediatric Cancer Center

L'acte tindrà lloc dissabte, a les 12 h, a la sala iSens de Cinesa Parc Vallès

La Policia Municipal de Terrassa presenta el Calendari Solidari 2018 demà dissabte, 21 d'octubre, a les 12 h, en un acte que tindrà lloc a la sala iSens de Cinesa Parc Vallès (av. Can Jofresa, 85). El calendari culmina la campanya "Posa't al seu cap", amb la qual la plantilla de la Policia Municipal ha volgut empatitzar amb els infants i les seves famílies que viuen un procés de lluita contra el càncer. Per a aquest calendari, 24 agents del cos s'han deixat rapar el cabell per 12 nens i nenes afectades per la malaltia, un per mes. El calendari, que estarà disponible a partir de demà, té un preu de cinc euros, un import que es destinarà íntegrament a la construcció del Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La periodista de la Ràdio Municipal, Mariona Tomàs, conduirà un acte en el que els protagonistes seran els nens i les nenes participants en el calendari i les seves famílies, junt amb els agents de Policia Municipal i els professionals de la perruqueria que van participar a la campanya Posa't al seu cap. Es projectaran a la sala iSens les 12 imatges que il·lustren el calendari. En cada una d'elles surt un nen tallant el cabell a dos policies municipals. I cada una d'elles s'acompanya d'un vídeo del making off  amb la intrahistòria de cada fotografia. També intervindran el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol; l'intendent major de la Policia Municipal de Terrassa, Antoni Flores; i el doctor de la Unitat d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona, Andrés Morales.

Recordem que la Policia Municipal va organitzar el passat 18 de setembre, a la plaça Vella, la festa solidària "Posa't al seu cap", en la que va recaptar 12.809 euros i 641 cabelleres. Es tracta de la segona experiència solidària d'aquest tipus que organitza la Policia Local. La primera va ser l'any passat, i es va centrar en donar a conèixer i recaptar diners per a la investigació de les malalties minoritàries.