La Policia Municipal vol omplir la plaça Vella dilluns amb una festa solidària pels infants amb càncer

L'objectiu és recollir diners per a la construcció del Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu

La Policia Municipal convida a la ciutadania a participar el proper dilluns, 18 de setembre, de 18 a 21h, a la plaça Vella, en una festa popular en solidaritat amb els infants que pateixen càncer. Concretament, els agents conviden als i les terrassenques a passar per la macro perruqueria efímera que s'instal·larà a la plaça Vella i passar per les tisores de les 40 perruqueries col·laboradores, per donar part de la seva cabellera, a deixar-se rapar els cabells o, simplement, a tallar-se'ls. L'objectiu de la festa és recollir diners per a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament per a la construcció del Pediatric Cancer Center.

Aquesta festa popular forma part de la campanya "Posa't al seu cap", amb el que la plantilla de la Policia Municipal vol empatitzar amb els infants, i les seves famílies, que estan passant pel procés de lluita contra una malaltia com el càncer. Aquesta campanya centra el calendari solidari 2018 de la Policia Municipal de Terrassa, per al que agents del cos s'han deixat rapar el cabell per 12 nens i nenes afectades per la malaltia. El cost del calendari, que es presentarà a mitjans d'octubre, serà de 5 euros, un import que es destinarà íntegrament a la construcció del Pediatric Cancer Center.

Dilluns, la plaça Vella presentarà un ambient festiu i familiar amb música en directe, batukada, ball, animadors infantils, disfresses, pintacares i tallers per als i les més petites. Hi haurà guardioles a la plaça Vella i també es vendran ‘in situ' les polseres solidàries que fan els petits pacients de la unitat pediàtrica del càncer de Sant Joan de Déu. Podeu trobar més informació a https://www.facebook.com/Policias-por-y-para-los-valientes-128154797774166/.

L'iniciativa de la Policia Municipal de Terrassa està recollint fons des d'abans de l'estiu, quan un grup de policies municipals de Terrassa van fer el pas de rapar-se per al calendari solidari i les imatges es van fer virals a les xarxes socials. Va ser la seva manera de cridar a la ciutadania a sumar-se a l'iniciativa i expressar el seu recolzament als afectats per la malaltia. Es poden fer donatius al número de compte bancari ES36 0182 8193 6102 0167 1167 (BBVA).