La sortida 23 de la C-16, en sentit Manresa, tancada a partir de dilluns per les obres de l'autovia orbital B-40

Els treballs s'iniciaran el dia 13 de juny i tindran una durada de nou mesos

Senyal d'obresCom ja va anunciar el Ministeri de Foment, enguany s'inicien els treballs que permetran finalitzar el tram del Quart Cinturó de Terrassa fins a Abrera. L'execució de la primera fase d'aquestes obres afecta a la sortida 23 (Terrassa Oest) de la C-16, que quedarà tallada en sentit Manresa.

Aquestes afectacions s'allargaran nou mesos i mentre la situació es mantingui en aquestes condicions, l'Ajuntament recomana a les persones conductores que circulin per la C-16/C58 i es dirigeixin al nord de la ciutat, que utilitzin el nou ramal de la C16/C58 cap a la B40. Aquest tram fins ara estava tancat, però s'obrirà a partir del dilluns 13 de juny.

D'altra banda, aquells vehicles que tinguin com a destí concret el barri del Roc Blanc, es recomana que facin servir la sortida 22 (Terrassa Sud).

Per a les persones que es desplacin a l'est, s'aconsella utilitzar la sortida 17 i per aquells vehicles amb destí al centre del municipi, s'indica que la millor opció és la sortida 21.

Plànol de sortides per les obres de la B40

Per tal de donar a conèixer les obres de la B-40 i informar de les alternatives recomanades mentre durin els treballs, el Ministeri de Foment, conjuntament amb el Consistori, han planificat la instal·lació de tot un seguit de senyals verticals a les vies afectades. A més, també es posaran missatges informatius a les pantalles electròniques variables de l'autopista C-16.

Paral·lelament, i amb l'objectiu d'arribar a tota la població, l'Ajuntament durà a terme una campanya informativa a través dels seus canals habituals. En especial, es faran comunicacions de servei amb infografies a les xarxes socials.

Campanya específica al barri del Roc Blanc

Tenint en compte que aquest barri es veurà plenament afectat per les obres, en perdre el seu principal accés des de la C-16/C58, l'Ajuntament farà una acció comunicativa concreta al Roc Blanc. Així, la propera setmana es repartiran uns fulletons informatius a la via pública per tal d'informar dels canvis i les recomanacions plantejades.

D'altra banda, el Consistori s'ha reunit amb l'associació veïnal del Roc Blanc per tal de tractar aquesta qüestió.