La temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa començarà el 24 de juny i s'allargarà fins al 4 de setembre

L'entrada continuarà sent gratuïta per a les persones menors de 14 anys. S'ha establert un preu de 2,50 euros per a l'entrada general i també es podrà adquirir una targeta multibanys de 10 entrades a un preu de 20 euros

Piscina de VallparadísLa temporada de bany a les piscines municipals de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina s'iniciarà el divendres 24 de juny i s'allargarà fins al diumenge 4 de setembre.

Aquesta temporada es manté l'entrada gratuïta per a les persones menors de 14 anys i el preu de l'entrada general serà de 2,50 euros. A més, hi haurà una entrada específica per a majors de 65 anys i persones jubilades a un preu de 2 euros. En el cas de les persones jubilades, caldrà que aquestes acreditin presencialment a la taquilla la seva condició abans per poder adquirir la seva entrada. D'altra banda, s'ha establert un preu d'1,75 euros per a esplais i campus esportius i es podrà adquirir una targeta multibany de 10 entrades a un preu de 20 euros.

Per agilitzar l'accés dels usuaris i usuàries a les piscines municipals, les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web www.terrassa.cat/piscines amb tres dies d'antelació al moment en què es vulgui fer ús de la instal·lació, a partir de les 21 h, o a les mateixes taquilles de les piscines mitjançant pagament en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit. De dilluns a divendres, una part de l'aforament de les piscines municipals es reservarà a garantir les activitats de Casals d'Estiu i Campus Esportius.

Tot i la millora de la situació sanitària es mantindran algunes de les mesures adoptades durant les dues temporades anteriors amb l'objectiu d'evitar possibles situacions de risc i garantir la qualitat del servei a les persones usuàries. Així, no hi haurà la possibilitat d'adquirir abonaments de temporada i, com ja es va fer l'any passat, per garantir la correcta realització de les tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions i facilitar l'entrada al màxim nombre de persones s'establiran dos torns de bany, un de matí (de 10.30 a 14.10 h) i un de tarda (de 15.30 a 19.10 h). Els vestidors i lavabos de les instal·lacions estaran oberts de 10.30 a 14.30 h durant el matí i de 15.30 a 19.30 h en horari de tarda per tal que els usuaris i usuàries disposin de temps per utilitzar aquests serveis un cop finalitzat l'horari de bany.

D'altra banda, i per garantir la màxima rotació del servei de pícnic, caldrà reservar prèviament les taules per poder-ne fer ús a qualsevol de les quatre piscines municipals. Les reserves es podran fer a la pàgina web www.terrassa.cat/piscines i es podrà disposar de la taula durant un temps màxim d'una hora a escollir entre les franges horàries disponibles ( d'11 a 12 h, de 12 a 13 h i de 13 a 14 h durant el torn de matí; o de 16 a 17 h, de 17 a 18 h i de 18 a 19 h durant el torn de tarda).

El servei de guarda-roba estarà disponible únicament per dipositar objectes de gran volum, com ara neveres portàtils, bosses amb menjar o cascos. En cap cas es podran guardar bicicletes, vehicles de mobilitat personal o similars, que tenen uns espais habilitats fora del recinte de les piscines. Per evitar possibles inconvenients, es reforçaran els serveis d'atenció i informació amb l'objectiu de minimitzar les cues d'entrada i el temps d'espera per accedir a les instal·lacions.

Com a novetat, i durant la temporada de bany, les piscines municipals de Terrassa recuperen el servei de bibliopiscines. Així, els usuaris i usuàries tindran accés a un catàleg de llibres i revistes durant les hores de bany gràcies al suport i la col·laboració de les biblioteques municipals de la BCT Xarxa.

Durant tota la temporada de bany, les piscines municipals ampliaran les tasques de neteja i desinfecció i es proveirà a les persones usuàries de material per a la correcta desinfecció i neteja de mans, a més de la instal·lació de diferents cartells informatius amb recomanacions i normatives d'ús i seguretat.