La Temporada Terrassa Música Moderna programa nou actuacions entre els mesos de febrer i maig

El Teatre Principal i la Nova Jazz Cava seran els escenaris dels concerts de Mishima, Doctor Prats, Núria Graham o Xarim Aresté, entre altres artistes

Temporada Música Moderna BoxetsL'Ajuntament de Terrassa organitza una nova Temporada del Terrassa Música Moderna. Entre els mesos de febrer i maig, s'han programat un total de nou concerts amb una àmplia proposta d'estils musicals que arribaran de la mà de noms destacats del panorama musical actual acompanyats també de joves artistes emergents.

Respecte a la nova temporada, Rosa Boladeras, regidora de Cultura, afirma que: «La Temporada de Música Moderna presenta una oferta molt atractiva, amplia, variada i accessible, amb què esperem poder arribar al màxim de públic possible. El Terrassa Música Moderna s'ha caracteritzat sempre pel seu alt nivell de qualitat i per apostar per la joventut i pel talent. I enguany, com ja és habitual en aquest cicle, portarem a Terrassa els concerts d'artistes ja consagrats acompanyats de grups locals i dels nous valors de l'escena musical a Catalunya».

Obrirà la Temporada de Música Moderna de Terrassa 2023 el concert de Boxets, el diumenge 5 de febrer. El conjunt terrassenc, amb una llarga trajectòria en el panorama musical del nostre país, presentarà el seu darrer disc, «Gris», que conté tota l'energia que caracteritza la banda.

Diumenge 12 de febrer serà el torn de Xarim Aresté, músic, poeta, pintor, escriptor i guitarrista, i un referent de l'escena independent catalana. Aresté interpretarà a Terrassa els temes que formen part del seu disc «Ses entranyes», qualificat com un dels millors treballs musicals de l'any 2022

I dissabte 25 de febrer, al Teatre Principal, els Doctor Prats portaran a l'escenari una proposta amb un format molt familiar i pensada perquè tots els públics puguin gaudir del directe de la banda i dels temes del seu darrer treball «Pel cantó bo».

Dissabte 4 de març, el Terrassa Música Moderna ofereix una doble proposta amb dues de les formacions més representatives de l'escena indie actual. D'una banda, el concert de Yawners, l'alter ego d'Elena Nieto, que presentarà a Terrassa el disc «Duplo». I de l'altra, l'actuació de Menta, un quintet de Madrid amb molta personalitat i un so clarament reconeixible, que porta a la ciutat els temes del seu primer àlbum «Un momento extraño».

Doble proposta musical també per al diumenge 16 d'abril amb els concerts dels lleidatans Selva Nua i la mallorquina Maria Jaume. Dos dels nous valors de l'escena catalana que portaran a Terrassa la seves propostes musicals. Selva Nua presentarà el el seu primer àlbum «Momentani», mentre que Maria Jaume ho farà amb el seu esperat segon disc, «Voltes i voltes».

Diumenge 7 de maig, un dels noms propis del panorama musical català, Mishima, presentarà el directe del seu nou àlbum, «L'aigua clara» a la Nova Jazz Cava. Es tracta del novè treball d'estudi de Mishima, el desè de la seva carrera, i que marca un moment de plenitud i maduresa per a la banda. 

La programació de la Temporada de Música Moderna de Terrassa per a aquesta primera part de l'any finalitzarà el diumenge 14 de maig amb el concert de Núria Graham a la Nova Jazz Cava. L'artista catalano-irlandesa s'ha convertit en una de les figures més importants de l'escena musical del país i amb una gran projecció internacional. Graham visita Terrassa en el marc d'una gira que la portarà per diferents escenaris i festivals d'Europa i Amèrica.