La VIII edició del Programa YUZZ "Joves amb idees" busca 20 joves emprenedors de Terrassa

El Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 (Ajuntament de Terrassa, UPC i Leitat) dóna suport a la convocatòria, que té el mecenatge del Banco Santander

Arrenca la VIII edició del programa per a joves emprenedors YUZZ "Joves amb idees" per a l'impuls del talent jove i la generació d'idees innovadores de base tecnològica. La convocatòria ofereix 20 places per a joves emprenedors de la ciutat de Terrassa, entre 18 y 31 anys. Els 20 joves seleccionats s'incorporaran al programa i podran beneficiar-se de l'accés a un centre d'alt rendiment com l'Escola de negocis Euncet, ubicada al Parc Científic i Tecnològic Orbital 40. Allà disposaran d'un espai físic on podran desenvolupar la seva idea i podran relacionar-se amb altres emprenedors, rebre formació impartida per experts professionals i ser assessorats per tutors individuals.

La convocatòria per participar en el programa romandrà oberta fins el 2 de desembre. Les persones interessades podran presentar la seva candidatura a través del formulari disponible a la pàgina web www.yuzz.org.

Estada a Silicon Valley

Un cop finalitzat aquest procés de formació i suport, el millor emprenedor del centre de Terrassa guanyarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial de la innovació. Allà tindrà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contactes amb inversors. En tornar de Silicon Valley, competirà amb els millors projectes a nivell estatal per una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per accelerar el desenvolupament del seu negoci.