La XVII Mostra d'Ensenyament ofereix informació i orientació personalitzada als i les joves de Terrassa

El regidor de Joventut i Lleure Infantil visitarà dilluns la mostra

L'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Joventut i Lleure Infantil, organitza una nova edició de la Mostra d'Ensenyament, que organitza el Servei de Joventut i Lleure Infantil. La mostra es va obrir ahir dijous i es podrà visitar fins el 27 d'abril al Centre de Documentació i Museu Tèxtil.

La Mostra d'Ensenyament és una proposta plenament consolidada que té com a objectiu principal facilitar la transició acadèmica dels i les joves de Terrassa, posant al seu abast tota la informació sobre recursos formatius i oferint-los orientació i assessorament personalitzats sobre les diferents opcions educatives existents després de l'ESO. L'any passat la mostra, que s'havia fet sempre a la Casa Baumann, va canviar la seva ubicació pel Centre de Documentació i Museu Tèxtil i va estrenar un nou format, basat en una aposta més tecnològica i una nova metodologia de treball, que va obtenir excel·lents valoracions de l'alumnat que la va visitar (9,12 sobre 10). En total, van passar per la mostra més de 1.900 alumnes. Des del 2002, quan es va celebrar la primera edició, més de 10.000 estudiants han passat per la mostra.

Les jornades estan pensades principalment per acollir visites concertades per alumnes de 4t d'ESO dels centres de secundària de Terrassa i a grups i entitats.  Complementàriament, totes les tardes de dilluns a dimecres, de 17 a 18.45 h, la Mostra s'obre a tothom, donant lliure accés a alumnes d'altres cursos i fins i tot a famílies, resolent els seus dubtes i inquietuds de la mà de personal especialitzat.

La informació que ofereix la Mostra és majoritàriament d'ensenyament regulat: cicles formatius, Batxillerat, ensenyament universitari; però també d'ensenyament no regulat: cursos, tallers i opcions per a aquells que no obtindran el Graduat de l'ESO.

El regidor de Joventut i Lleure Infantil, Jordi Rueda, visitarà la mostra el proper dilluns, 9 d'abril, a les 9.45 h, coincidint amb la visita dels alumnes de l'Institut Mont Perdut.