Obert el període de tramitació d'abonaments per a les piscines municipals

Enguany els abonaments de piscina descoberta i multiesport serviran per entrar a qualsevol de les piscines municipals durant la temporada que s'iniciarà el 22 de juny i s'allargarà fins a l'1 de setembre

L'Ajuntament de Terrassa ha obert el termini per a formalitzar els tràmits per a l'obtenció dels abonaments per a les piscines municipals de Sant Llorenç, La Maurina i Les Arenes. A partir del proper 27 de maig també s'obrirà el termini per tramitar els abonaments a la piscina del Parc de Vallparadís. La temporada de bany 2019 a les piscines municipals de Terrassa s'iniciarà el 22 de juny i s'allargarà fins el dia 1 de setembre. Totes quatre piscines obriran de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 h.

Com a principal novetat d'aquest any, les persones que disposin d'un abonament de piscina descoberta o multiesport podran accedir indistintament a qualsevol de les quatre piscines municipals (Vallparadís, Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina), tenint en compte que s'haurà de respectar l'aforament previst per a cada un d'aquest equipaments.

Piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina

En el cas de les piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina, el període per tramitar els abonaments ja està obert. Les persones usuàries s'han d'adreçar als respectius equipaments (en el cas de la Piscina de les Arenes els tràmits es fan a les oficines del Poliesportiu Municipal les Arenes, al c/ de Sierra Nevada, 57) fins que comenci la temporada de bany. El termini per a la consulta i recollida de documents per als abonaments serà el següent:

 • Fins el dia 20 de juny, l'horari serà de dilluns a divendres de 16:30h a 19:30h.
 • A partir del dia 22 de juny, i coincidint amb l'inici de la temporada de bany i l'obertura de les piscines, l'horari serà de dilluns a dissabte de 11h a 13h i de dilluns a divendres de 17h a 19h.

Piscina de Vallparadís

A diferencia dels darrers anys, aquest any el cobrament i el lliurament de carnets per als abonaments de la Piscina de Vallparadís s'iniciarà dilluns 27 de maig. L'horari per aquests tràmits, que s'han de realitzar a les taquilles de la piscina, serà de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 19 h.

Un cop iniciada la temporada de bany el 22 de juny, el cobrament i lliurament de carnets també es podrà fer els dissabtes de 10 a 14 h a les mateixes taquilles de la piscina. A partir del 27 de maig, per a qualsevol consulta, les persones usuàries es poden adreçar al telèfon 93 739 74 19.

En tots els casos, la documentació que cal presentar per tramitar els abonaments és:

 • Sol·licitud d'abonament a les instal·lacions esportives municipals degudament emplenada.
 • Còpia del Document d'Identitat de la persona sol·licitant i de cada membre de la família i Llibre de Família, en cas de carnet familiar.
 • Una fotografia original, mida carnet, de cada membre de l'abonament.
 • Si s'escau l'aplicació de bonificació cal presentar, segons la bonificació que es sol·liciti, la documentació original que correspongui en el període comprès entre l'1 de gener i el 31 de maig: títol de família nombrosa, certificat del reconeixement de discapacitat o documentació acreditativa de la situació de jubilat.
 • Bonificacions
 • La bonificació per raó de capacitat econòmica s'ha de sol·licitar en el període comprès entre l'1 de gener i el 31 de maig a qualsevol de les oficines d'Atenció Ciutadana situades als diferents districtes de la ciutat.

Si s'escau l'aplicació d'altre tipus de bonificació, cal presentar la documentació justificativa i s'aplicarà directament a la instal·lació corresponent. Aquesta documentació pot ser:

 • L'original del títol de família nombrosa.
 • L'original del certificat del reconeixement de discapacitat.
 • L'original de la documentació acreditativa de la situació de jubilat.

Preus i abonaments adaptats a tothom

Els preus d'entrada a les quatre piscines municipals per a l'any 2019 són:

 • Usuaris entre 7 i 13 anys: 5,40 euros/dia
 • Usuaris de 14 anys i majors : 6,95 euros/dia
 • Usuaris jubilats: 5,10 euros/dia
 • Usuaris fins a 6 anys: entrada gratuïta
 • Escoles, esplais i cursets: 2,95 euros/dia per persona
 • Preu de tarda (a partir de les 16h): 4,40 euros

També és possible accedir a abonaments individuals i familiars per a períodes de 15 dies o per a tota la temporada. El preu dels abonaments és el següent:

 • Abonaments Individuals:

Abonats d'entre 7 i 13 anys: 37,30 euros/15 dies. 93,10 euros/temporada
Abonats de 14 anys i majors: 42,95 euros/15 dies. 118,50 euros/temporada
Abonats jubilats: 25,60 euros/15 dies. 60,05 euros/temporada

 • Abonaments familiars:

54,90 euros/15 dies
149,65 euros/temporada

 • Abonament multifamiliar (o familia monoparental amb fills/es fins als 23 anys i els avis paterns i/o materns):

192,45 euros/temporada

També es troben a disposició de les persones usuàries targetes multipersonals no nominatives, de cinc o de deu entrades, que es poden utilitzar els dies que es decideixi. Aquestes targetes tenen preus diferents en funció de l'edat i existeix també una modalitat només per a les tardes.

Més informació sobre les piscines municipals a http://www.terrassa.cat/piscines-municipals-descobertes

Cursos de natació

Com cada estiu, l'Ajuntament de Terrassa organitza cursets de natació sota la direcció tècnica del Club Natació Terrassa. S'han programat cursets per a nens (a partir de 7 anys) i adults. Aquests cursets poden ser d'ensenyament, adreçats a aquelles persones que no saben nedar, i de perfeccionament, per a aquelles persones que superin la prova de 25 metres. Es crearan grups diferenciats per edat.

Les inscripcions s'han de formalitzar al Club Natació Terrassa a partir del 22 de maig, després de recollir l'autorització d'inscripció al Servei d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa (casa Soler i Palet, c/ Font Vella, 28).

Més informació sobre les activitats d'estiu a http://www.terrassa.cat/activitats-d-estiu