Orbital 40 obre el procés d'inscripcions de la 5a edició del programa d'incubació KauTic40

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el proper 6 d'abril

Logo KauTic.40La incubadora empresarial KauTic40 acollirà deu empreses a la 5a edició del seu programa d'incubació, adreçat específicament a empreses i projectes relacionats amb el món de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Aquest projecte, impulsat per l'Ajuntament  i el Centre Tecnològic Leitat a través del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40, compta amb la col·laboració de l'Euncet Business School i té com a objectiu assessorar i acompanyar empreses TIC de recent creació, posant a la seva disposició recursos i serveis que les ajudin a avançar en el seu recorregut.

D'entre totes les candidatures presentades, se'n seleccionaran deu seguint els criteris definits a les bases, que es poden consultar al web www.kautic40.com. Poden participar en aquest procés, formalitzant la seva inscripció, totes les persones físiques i jurídiques que presentin una proposta on les TIC siguin determinants. Si la proposta de negoci a presentar és una empresa, aquesta no podrà tenir una antiguitat superior a un any des de la seva constitució, ni haver facturat més de 30.000 euros en aquest primer exercici. KauTic40 admet la participació tant de forma individual com en equip, però amb un màxim de dues persones per projecte i sempre que tots els membres que l'integrin tinguin com a mínim 18 anys.

Durant 9 mesos, les candidatures seleccionades podran conèixer quines són les necessitats dels seus projectes i dissenyar el seu pla d'accions, analitzar la viabilitat mitjançant tècniques per definir el model de negoci, desenvolupar el seu pla de negoci, buscar un espai en el mercat o iniciar la recerca de finançament. KauTic40 no suposa cap cost per als participants atès que aquesta iniciativa està totalment subvencionada. Els projectes seleccionats gaudiran d'un espai de treball, instal·lat a l'Edifici Vapor Gran de Terrassa, amb tallers especialitzats en creació d'empreses i sessions de formació i assessorament gratuïtes per part de professionals i experts de reconegut prestigi. A més, i seguint amb el projecte iniciat l'any passat, els projectes tindran accés premium a formació online basada en emprenedoria (MOOC - Massive Open Online Course).

Els projectes per participar al programa d'incubació KauTic40 es poden presentar fins al proper 6 d'abril a través de la pàgina web http://kautic40.com/formulari/.

En l'edició anterior, van participar i finalitzar amb èxit el programa un total de  10 empreses TIC: Alimentium, Bigventari, Happy Customer Box, Nutrebit, Dagda Qr, Troncco, ConnecTerrassa, Sommiador, Smart Care Technology i Mediabank.