Orbital 40 obre el procés d'inscripcions per a una nova edició del programa d'incubació KauTic40

El termini de presentació de candidatures per a la 6a edició del programa finalitzarà el proper 29 d'abril

KauTic40La incubadora empresarial KauTic40 obre el procés per seleccionar deu empreses en el marc de la 6a edició del seu programa d'incubació, adreçat específicament a empreses i projectes en una fase inicial del seu desenvolupament o de recent creació, que siguin innovadors, del món de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i de base tecnològica.

Aquest projecte, impulsat per l'Ajuntament i el Centre Tecnològic Leitat a través del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40, compta amb la col·laboració de l'Euncet Business School i té com a objectiu assessorar, acompanyar i donar suport a empreses innovadores, TIC i tecnològiques en procés de maduració o de recent creació, i posant a la seva disposició les eines, recursos i serveis necessaris per ajudar-les a avançar en el seu recorregut.

D'entre les candidatures que es presentin se seleccionaran un total de 10 iniciatives seguint els criteris marcats en les bases del programa. Per participar en aquest procés, cal formalitzar la inscripció, a través del formulari disponible al web: www.kautic40.com. El període d'inscripcions restarà obert fins al 29 d'abril, i poden fer-ho totes les persones físiques i jurídiques que presentin una proposta on la innovació, TIC i tecnologia siguin determinants. Si la proposta de negoci a presentar és una empresa, aquesta no podrà tenir una antiguitat superior a dos anys des de la seva constitució, ni haver facturat més de 30.000 euros en cadascun d'aquests primers exercicis.

KauTic40 admet la participació tant de forma individual com en equip, però amb un màxim de dues persones per projecte i sempre que tots els membres que l'integrin tinguin com a mínim 18 anys.

Durant els 9 mesos d'incubació, les persones participants rebran formació, a través d'un programa propi, dissenyat específicament per a KauTic40, i elaborat a partir de l'experiència en emprenedoria i tecnologia per l'Ajuntament de Terrassa, Leitat i l'Euncet Business School. La formació es complementarà amb tutories i assessories impartides per experts i expertes de Leitat així com per persones emprenedores sènior per tal d'acompanyar als projectes seleccionats a aconseguir les seves metes, tant de negoci com de finançament.

Els projectes seleccionats en el programa gaudiran, de forma subvencionada, d'un espai de coworking situat en l'Edifici del Vapor Gran de Terrassa, on compartiran estança amb la resta de les persones participants i tindran accés prèmium a formació online basada en emprenedoria (MOOC- Massive Open Online Course).