Orbital 40 seleccionarà deu empreses a la quarta edició del programa d'incubació KauTic40

El termini de presentació de candidatures, obert ahir, finalitzarà el 29 de març

Logo KauTic.40La incubadora empresarial KauTic40 acollirà deu empreses a la quarta edició del seu programa d'incubació, adreçat específicament a empreses i projectes relacionats amb el món de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Aquest projecte, impulsat per l'Ajuntament de Terrassa a través del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 i del Centre Tecnològic Leitat, té per objectiu assessorar i acompanyar empreses TIC de recent creació posant a la seva disposició recursos i serveis que els ajudin a avançar en el seu recorregut.

D'entre totes les candidatures presentades, se'n seleccionaran deu seguint els criteris definits a les bases, que es poden consultar al web www.kautic40.com. Poden incriure's totes les persones físiques i jurídiques que presentin una proposta on les TIC siguin determinants. Si la proposta de negoci a presentar és una empresa, aquesta no podrà tenir una antiguitat superior a un any des de la seva constitució, ni haver facturat més de 30.000 euros en aquest primer exercici. KauTic40 admet la participació tant de forma individual com en equip, però amb un màxim de dues persones per projecte i sempre que tots els membres que l'integrin tinguin com a mínim 18 anys.

Durant 9 mesos, les candidatures seleccionades podran conèixer quines són les necessitats dels seus projectes i dissenyar el seu pla d'accions, analitzar la viabilitat mitjançant tècniques per definir el model de negoci, desenvolupar el seu pla de negoci, buscar un espai en el mercat o iniciar la recerca de finançament. KauTic40 no suposa cap cost per als participants atès que aquesta iniciativa està totalment subvencionada. Els projectes seleccionats gaudiran d'un espai de treball, instal·lat a l'Edifici Vapor Gran de Terrassa, amb sessions de formació i assessorament gratuïtes per part de professionals i experts de reconegut prestigi. Com a novetat d'aquesta edició, els projectes tindran accés premium a formació online basada en emprenedoria (MOOC - Massive Open Online Course). Els projectes es poden presentar fins al proper 29 de març a través de la pàgina web http://kautic40.com/formulari/.

La tercera edició de KauTic40, duta a terme al llarg del 2016, va aplegar 10 empreses, de les quals 7 han realitzat tot el procés d'acompanyament: Balibur BCN, Drawing Experiences, Eat It Today, JG Packaging, Neets, UlcerID i Valopps