Terrassa dóna suport a la Marató de TV3, dedicada a les malalties infeccioses

L'Ajuntament col·labora en la difusió de les 45 activitats organitzades a la ciutat per més d'una vintena d'entitats i escoles

Diferents entitats i associacions de Terrassa organitzen, com cada any, un seguit d'activitats per donar suport a la Marató de TV3, que se celebra diumenge i que enguany està dedicada a les malalties infeccioses, que causen una de cada tres morts al món i que, segons els experts, es convertiran en el futur en un greu problema de salut pública. En total s'han organitzat una quinzena d'activitats al llarg de tot el cap de setmana i més de quaranta si s'hi afegeixen les programades la setmana vinent i les que ja s'han dut a terme amb anterioritat.

 L'Ajuntament col·labora en la difusió de tots els actes solidaris organitzats per les entitats i associacions locals i anima tota la ciutadania a participar en aquesta mobilització solidària. Entre les iniciatives que s'organitzen a Terrassa destaquen les activitats familiars, xocolatades, concerts per a totes les edats, curses i espectacles teatrals. La recaptació obtinguda amb aquestes activitats es destinarà íntegrament a la investigació científica d'aquestes malalties.

 Aquestes són les activitats programades per aquest cap de setmana:

Divendres 15 de desembre

Salesianes Terrassa. A les 16:00 al Col·legi Maria Auxiliadora – Salesianes. Concert de Nadal ofert pels alumnes de quart de primària i de la coral del col·legi.

Unió Atlètica Terrassa. A les 17:30h a les Pistes d'atletisme de Can Jofresa. Marxa vermella amb tots els socis i familiars de club pel parc de Vallparadís i competició d'atletisme.

Associació de Comerciants de Ca n'Aurell. les 18h a la Plaça del Progrés. Xocolatada solidària i cercavila del Drac Baluk


Dissabte 16 de desembre

Atlètic Terrassa Hockey Club a les 08h a Sala de Fitness ATHC. Fitness solidari. Es disposaran 2 cintes de córrer i 2 bicicletes estàtiques per a que els socis, en franges de 20', facin el major nombre de km i l'aportació econòmica que vulguin.

Centre Excursionista de Terrassa a les 10h A l' Estació FGC Terrassa-Nacions Unides. Tast de marxa nòrdica i caminada pels entorns i els camps del Parc Audiovisual de Catalunya. 

Institut Ègara a les 10:30h. Cursa solidària per celebrar els 50 anys que celebra l'institut. 

Escola Tecnos. A les 11h a la Plaça Vella. Parada de decoració feta pels alumnes de l'escola Tecnos. 

Escola Vedruna Vall. A les 11h els alumnes d'educació secundària i batxillerat oferiran un concert de música clàssica i actual amb diferents instruments.

Acció Teatre a les 18:30h i 20h.Teatre humorístic i diferents tallers teatrals humorístics realitzats pels alumnes.


Diumenge 17 de desembre

T-Marxa Nòrdica Terrassa a 09h A l' Escola d'Hostaleria Torre Mossèn Homs. Caminada popular i de Marxa Nòrdica pel bosc de Mossèn Homs i posteriorment xerrades amb el Dr. Brunet i la Dra. Calizaya.

Escola Airina. A les 10h al Parc Vallparadís. Cursa familiar organitzada pels alumnes de 5è i 6è de primària. Cada família pagarà 5 per la inscripció que es destinarà a La Marató.

AMPA Escola L'Avet a les 11h Xocolatada solidària i festa infantil.

Terrassahoppers de Jazz Terrassa a les 12 h a la Plaça Torre del Palau. Swing amb la Marató.

Associació de comerciants Terrassa Centre a les 12h a la Plaça Salvador Espriu. Trenet de Nadal de l'Associació de Comerciants de Terrassa Centre, que destinarà la recaptació del dia 17 a La Marató.

Bastoners de Terrassa a les 12:30h al Raval de Montserrat . Cercavila pel centre de Terrassa amb una actuació central al Raval de Montserrat on hi haurà una parada amb venda de marxandatge de la colla, pastissos i begudes, per tal de recaptar fons, i recollir també donatius

Acció Teatre a les 18 i 19.30h. Teatre humorístic i diferents tallers teatrals humorístics realitzats pels alumnes.