Terrassa enceta la jornada electoral amb les 265 meses constituïdes

Els 60 col·legis de la ciutat han obert amb les mesures de seguretat sanitàries necessàries per al desenvolupament d'uns comicis marcats per la Covid-19

Constitució meses electorals del 14FLes 156.476 persones cridades a votar a Terrassa en les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest 14 de febrer ho poden fer amb normalitat als 60 col·legis electorals de la ciutat.  Les 265 meses disponibles s'han acabat de constituir amb les persones que havien estat seleccionades al sorteig de les meses al voltant de les 9.30 hores, mitja hora més tard de l'hora prevista. El retard s'ha degut a la complexitat d'aquest dispositiu electoral, que ha implicat moltes més tasques addicionals a l'hora de la constitució, com l'aplicació dels EPIs i l'organització en les 21 meses més que s'han constituït respecte als habituals punts de votació a la ciutat.

Recordem que el web municipal té un apartat (www.terrassa.cat/eleccions) dedicat a les eleccions, al qual es pot accedir a través de la pàgina principal. En aquest apartat es poden consultar, al llarg del dia, les dades de participació i els resultats corresponents a comicis anteriors. Un cop tancada la votació, també es podrà seguir l'escrutini.

De la mateixa manera, i durant tota la jornada electoral, l'Ajuntament està informant mitjançant les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram de les possibles incidències que es puguin registrar durant el dia i de l'índex de participació.

L'Ajuntament de Terrassa coordina el dispositiu electoral a la ciutat, amb la implicació d'altres administracions com ara la Junta Electoral de Zona i la Delegació del Govern.