Terrassa es prepara per rebre el 2017 amb una gran festa al Raval de Montserrat amb campanades, música i ball

S'establiran tres punts d'accés i no es podrà accedir amb recipients de vidre

L'Ajuntament, a través del servei de Cultura, organitzarà el 31 de desembre una revetlla de Cap d'Any al Raval de Montserrat. L'objectiu és oferir a tots els terrassencs i terrassenques un espai on rebre l'any nou de la millor forma possible, en un ambient festiu, envoltats dels seus i a la seva ciutat. La festa començarà a les 23.30 h i estarà conduïda pels actors Mònica Pérez i Jordi Ríos, que seran els encarregats de presentar una revetlla de format tradicional, que comptarà amb un assaig previ de les campanades. A les dotze, un rellotge projectarà les campanades en un lloc visible perquè tots els assistents puguin celebrar l'entrada de l'any.

Cal tenir en compte que les persones que vulguin celebrar l'entrada de l'any nou al Raval de Montserrat podran portar el raïm per tal de poder complir així amb la tradició. A més, per motius de seguretat, no es podrà accedir a l'espai reservat per la festa amb ampolles i gots de vidre. Un cop estrenat l'any, es demanarà la implicació del públic per demanar els millors desitjos de cara al 2017 i es donarà pas al ball i la música, a càrrec d'una sessió del DJ Javi Trabubu, que oferirà una selecció musical destinada a tot tipus de públic.

Amb la nova proposta es vol contribuir a fer encara més amplia i diversa l'extensa oferta cultural, tradicional i lúdica existent a la ciutat els dies de Nadal. L'Ajuntament vol oferir l'oportunitat de celebrar l'entrada de l'any nou sense necessitat de desplaçar-se, a prop de casa, en un context lúdic i festiu, per què tothom pugui viure la nit de cap d'any a la ciutat en un ambient familiar, esdevenint un punt de trobada i celebració per als terrassencs i terrassenques.

Dispositiu de seguretat

Per evitar, en la mesura del possible, el risc d'accidents, s'establiran tres punts d'accés, oberts des de les 23 h, al Raval de Montserrat: pel carrer dels Gavatxons, el carrer Cremat i el carrer del Peix. Allà s'instal·larà un punt de control, on Policia Municipal, que comptarà com un reforç de seguretat privada, i de membres de Voluntaris Terrassa, per facilitar l'accés dels assistents a la revetlla i evitar l'entrada de recipients de vidre al Raval. Per aquest motiu, es recomana als assistents portar la seva consumició en recipients de plàstic. Tot i així, als tres punts d'accés al Raval de Montserrat es lliuraran també gots de plàstic a tothom que ho demani. Per a més informació podeu consultar la pàgina web http://www.terrassa.cat/cap-dany-raval

Transport públic

Amb l'objectiu que tota la ciutadania tingui accés a la revetlla de Cap d'Any, estarà operativa la línia L16 (Bus de Nit), que connecta les principals avingudes de la ciutat i que funcionarà fins passades les 4 de la matinada. D'aquesta manera, es vol facilitar que els ciutadans que ho desitgin puguin assistir a la revetlla en transport públic sense necessitat d'utilitzar el vehicle privat. Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.tmesa.com.