Terrassa serà present en una nova edició del Saló B-Travel, el Saló del Turisme de Barcelona

Durant el certamen es promocionarà l'oferta turística de la ciutat de Terrassa, especialment la vinculada al patrimoni industrial i modernista, i es difondrà el nou programa de rutes turístiques i visites guiades 2021

L'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme, participa al B-Travel, el Saló del Turisme de Barcelona. Després d'anul·lar l'edició de l'any passat degut a la situació sanitària, enguany Terrassa serà present al certamen els dies 11, 12 i 13 de juny amb un espai dins l'estand de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, la XATIC. A més, la ciutat també estarà representada a través de l'Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona amb la marca "Barcelona és molt més".

El regidor de Turisme, Pep Forn, assistirà a l'acte d'inauguració del Saló B-Travel d'aquest any, que tindrà lloc divendres 11 de juny a les 12 h i la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marin, visitarà el Saló el diumenge 13 de juny.

Durant el certamen, el Servei de Turisme de l'Ajuntament de Terrassa promocionarà l'oferta turística de la ciutat, especialment aquella vinculada amb el patrimoni industrial i modernista, així com també el programa de rutes turístiques i visites guiades 2021 i la informació turística més genèrica i complementària a través de la marca «Barcelona és molt més».

Segons ha explicat el regidor de Turisme, Pep Forn: «El B-Travel ens dona la possibilitat de donar a conèixer el producte turístic vinculat a la nostra ciutat i constitueix un gran aparador per difondre l'oferta turística de Terrassa en un dels punts de trobada més importants del sector a Barcelona i a Catalunya. Un certamen que aquest any adquireix major importància en un context en el que la recuperació del sector passa per atreure el turisme de proximitat i de mitjana distància».

A més, l'oferta turística de Terrassa també estarà representada mitjançant la XATIC. La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, amb seu a Terrassa i presidida per l'alcalde de la ciutat, estarà present al Saló B-Travel amb un estand propi i Terrassa participarà en aquest espai on els i les visitants podran conèixer de primera mà l'amplia oferta d'experiències que ofereixen el centenar de museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils o centres d'interpretació distribuïts arreu del país adherits a la XATIC.