Terrassa Unesco City of Film i el Servei de Turisme endeguen el III inBootcamp Terrassa, un programa formatiu gratuït en l'àmbit audiovisual

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar fins al 29 d'abril de 2024

InBootcamp Cinema i TurismeJa està obert el termini per rebre les propostes del III inBootcamp Terrassa Cinema i Turisme, un programa gratuït, intensiu i inclusiu de formació per impulsar el desenvolupament d'experiències audiovisuals, interactives i immersives per promoure el turisme i la indústria del cinema a la ciutat de Terrassa.

La iniciativa, impulsada per Terrassa Unesco City of Film conjuntament amb el Servei de Turisme de l'Ajuntament de Terrassa, consisteix en un programa formatiu gratuït en l'àmbit audiovisual, de base tecnològica.

Així, el III inBootcamp Terrassa ofereix un programa intensiu i totalment pràctic dissenyat per ajudar persones de més de 18 anys a especialitzar-se en el desenvolupament d´experiències audiovisuals interactives, amb base emprenedora i orientada a la potencial creació de empreses.

Un total de quinze persones tindran l'oportunitat de participar al programa formatiu per desenvolupar competències tècniques i transversals, basades en les noves tecnologies i claus per al seu futur professional. Per al desenvolupament dels projectes, s'utilitzaran les instal·lacions del TRS Film Lab ubicades al Parc Audiovisual de Catalunya i que compten amb el finançament de l'ICAA (Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i resiliència. L'objectiu del projecte és enfortir la transferència de talent entre l'ecosistema local i la indústria, tot basant-se en la tecnologia diferencial de la producció virtual de continguts.

El desenvolupament del programa tècnic i prototipat d'experiències immersives es farà del 15 de maig al 15 de novembre del 2024. El III InBootcamp Terrassa Cinema i Turisme finalitzarà al 21 de novembre amb la Demoday, consistent en la presentació de les experiències.

El Bootcamp, està orientat a fomentar el coneixement adquirit de forma intensiva i amb una aplicació pràctica i l'objectiu és la creació de prototips d'experiències immersives que fomentin la relació entre turisme i cinema.

Allò que fa diferencial aquest Bootcamp és l'estada pràctica en el TRS Film Lab, que podran fer les persones que hagin estat seleccionades en un laboratori de prova i prototipatge basat en la producció virtual de continguts audiovisuals, una tecnologia que està capgirant radicalment la indústria cinematogràfica actual.

Els objectius són la transferència de talent, la capacitació professional i l'enfortiment de la competitivitat de l'ecosistema productiu terrassenc enfront de les demandes d'una indústria audiovisual global i canviant amb l'adveniment de la Intel·ligència Artificial.

Trobareu tota la informació sobre el III inBootcamp Terrassa al següent enllaç, on també es poden fer les inscripcions:

https://bootcamp.invideogames.org/iii-edicion-terrassa