Unes 2.000 persones van donar la benvinguda al 2017 amb una gran festa al Raval de Montserrat

La celebració va discórrer en un ambient familiar i festiu sense cap incident

Festa de Cap d'AnyAproximadament unes 2.000 persones, segons les dades aportades per la Policia Municipal, van participar de la revetlla de Cap d'Any organitzada per l'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Cultura, al Raval de Montserrat. La celebració va reunir un públic familiar que va gaudir d'una proposta que per primera vegada s'ha dut a terme a la ciutat amb l'objectiu d'oferir a tots els terrassencs i terrassenques un espai on poder rebre l'Any Nou en un context festiu i familiar. Amb aquesta nova proposta lúdica, l'Ajuntament ha volgut contribuir a fer encara més àmplia i diversa l'extensa oferta cultural i tradicional existent a la ciutat els dies de Nadal. 

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, valora molt positivament la resposta de la ciutadania, que ha qualificat de "fantàstica". Ballart destaca el fet que "moltes famílies han pogut gaudir d'una festa oberta a tothom, amb una proposta alternativa i destinada a tot tipus de públic. A tot plegat cal sumar el civisme exemplar amb el que s'ha viscut l'entrada del nou any al Raval, que ha permès tancar la celebració sense cap tipus d'incident. Tot plegat ens engresca a donar continuïtat a aquesta proposta l'any vinent, millorant-la i potenciant-la, prenent nota de tots els suggeriments i aportacions que els terrassencs i les terrassenques presents a la festa en han fet arribar".

La bona predisposició dels assistents a la revetlla, que van arribar al Raval de forma esglaonada i seguint els consells de l'organització, va permetre que la revetlla es dugués a terme sense cap incident i amb total normalitat. 

Els actors Mònica Pérez i Jordi Rios van ser els encarregats de conduir l'acte i donar pas a les campanades amb la implicació i participació del públic assistent. Posteriorment, una sessió del DJ Javi Trabubu, va oferir una selecció musical destinada a tots els públics.