Comença el segon cicle d'autoaprenentatge per a treballadors de l'Ajuntament de Terrassa

Els treballadors municipals compartiran coneixements per a millorar el servei

Façana de l'AjuntamentL'Ajuntament de Terrassa posa en marxa el Cicle d'Autoaprenentatge Organitzatiu 2.0, un conjunt d'accions adreçades als treballadors i treballadores municipals amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei prestat a la ciutadania a través d'un seguit de sessions en què els empleats compartiran coneixements, experiències i reflexions sobre les seves tasques.

La iniciativa s'emmarca en el conjunt d'accions que s'impulsaran per donar compliment a un dels objectius estratègics Pla de Mandat 2015-2019, concretament el 81, que persegueix disposar d'una organització municipal que respongui a la necessitat de garantir uns serveis eficients, propers i flexibles, promovent el desenvolupament professional i el talent de les persones que hi treballen.

El Cicle d'Autoaprenentatge Organitzatiu 2.0 inclourà entre quatre i cinc sessions fins a final d'any, sobre temes diversos relacionats amb la gestió municipal i les tasques que duen a terme els diferents serveis, i aniran sempre a càrrec de professionals de l'Ajuntament que compartiran els seus coneixements i experiència. D'aquesta manera, el Consistori aposta per millorar la qualitat dels serveis municipals potenciant el paper del seu personal i posant en valor el talent i els coneixements existents dins la pròpia organització. Aquestes sessions es duran a terme amb recursos propis i per tant no suposaran cap despesa.

La primera sessió, que tindrà lloc el 10 de març a les 10h a la Biblioteca Central de Terrassa, estarà dedicada a la tramitació dels expedients de contractacions menors i les especificitats de la contractació menor d'obres, i tractarà també sobre les novetats incorporades a les bases d'execució del pressupost, relatives a instruccions de contractació i clàusules socials. La sessió és oberta a tot el personal de l'Ajuntament de Terrassa, especialment a aquells professionals vinculats directa o indirectament a la preparació i adjudicació de contractes.

Aquest programa representa una segona versió millorada del cicle "Reptes de l'Ajuntament en l'Aprenentatge Organitzatiu" que es va dur a terme l'any passat amb un total de quatre sessions a càrrec de diferents responsables tècnics municipals i que va tenir un gran èxit d'assistència (al voltant de 300 persones) i una molt bona valoració per part dels treballadors municipals. Davant la bona acollida d'aquesta iniciativa, enguany es durà a terme aquesta nova versió, que incorpora, a més de les xerrades d'assistència massiva, sessions de diàleg i reflexió conjunta en formats més reduïts i temàtics per a personal relacionat amb determinades funcions i tasques.