Comencen els treballs per renovar l'asfalt del carrer de Galvani, al barri de Ca n'Aurell

La pavimentació del carrer Independència començarà el proper dilluns

La millora del paviment asfàltic del carrer de Galvani, al barri de Ca n'Aurell, s'inclou dins el calendari de pavimentacions previstes per a aquest estiu. Els treballs tenen per objectiu conservar i mantenir el ferm, així com renovar la senyalització horitzontal. Les obres, que s'han iniciat aquesta setmana, afecten el tram comprès entre el carrer de Severo Ochoa i la plaça de Baltasar Ragón, i s'executaran en dues fases. La primera fase, que es va iniciar ahir i que durarà fins al 13 de juliol, va del carrer d'Isaac Peral fins al carrer del Doctor Salvà; i la segona, que es farà del 9 al 20 de juliol, afectarà el tram que enllaça el carrer de Blasco de Garay i la plaça de Baltasar Ragón. A mesura que vagin finalitzant els treballs, s'anirà obrint els carrers a la circulació.

Seguint amb al calendari de pavimentacions, els treballs continuaran dilluns amb l'inici de les obres als carrers de Sant Marc (9-13 de juliol) i d'Independència (9-20 de juliol). La pavimentació dels carrers Independència i Galvani s'inclouen dins el lot 4 de la "Memòria valorada d'asfaltat de carrers interiors de la ciutat", que també contemplava la millora del ferm del carrer de Catalunya, que es va fer al juny. Els treballs d'aquest lot han estat adjudicats a l'empresa Asfaltos Augusta S.L. per un import global de 441.262,59 euros (IVA inclòs). La pavimentació del carrer de Sant Marc forma part del lot 2, adjudicat per 407.900,68 euros a l'empresa Romà Infraestructures i Serveis, SAU, que també incorpora l'avinguda de Can Jofresa.

 

Afectació per les obres del Parc del Nord

D'altra banda, el carrer de la Independència es troba des d'avui tallat a la circulació, i amb afectació a l'itinerari i parades de la línia d'autobús L7 i LH a conseqüència dels treballs de millora que es fan als passos de vianants de les cruïlles del carrer de Mossèn Pursals per adequar-los a la nova llei d'accessibilitat. Tot i així, es garanteix l'entrada i sortida dels vehicles del veïnat de la zona pels itineraris alternatius que figuren al mapa annex. Aquestes obres estan incloses dins el projecte de millora del Parc del Nord, situat al barri de Sant Pere. Serà a partir del proper dilluns, 9 de juliol, quan comencin els treballs de pavimentació, que finalitzaran el 20 de juliol. 

Les obres d'asfaltat poden generar algunes alteracions al trànsit atesa la prohibició de circular pels carrers que són objecte d'obres  per la presència de maquinària i operaris. Per aquest motiu, es recomana utilitzar altres itineraris alternatius, en la mesura que sigui possible