Convocada la 13a edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana

Els originals es podran presentar fins al dia 10 de setembre

Agustí BartraL'Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca una nova edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana. Es tracta de la tretzena edició d'un guardó que, com en anys anteriors, premiarà una obra original i inèdita escrita en català i amb una extensió no inferior als 250 versos.

Les persones interessades en participar al certamen hauran de presentar els originals mecano­grafiats i per quintuplicat, especificant el nom i l'adreça de l'autor. En el cas de presentar l'obra amb pseudònim l'autor haurà de fer constar les seves dades personals en un sobre segellat, indicant a l'exterior el pseudònim que s'hagi emprat.

Els originals es podran presentar fins al proper 10 de setembre al local dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals (carrer de Sant Pere, 46, 1a planta, 08221 Terrassa) indicant en el sobre "Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra".

Com en les edicions anteriors, el premi consistirà en la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L'Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l'obra en regim de coedició amb Pagès Editors. El veredicte del jurat es coneixerà en el decurs d'un acte públic organitzat per l'Ajuntament el 22 de novembre a la Biblioteca Central de Terrassa. El jurat de la tretzena edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia està format per Jaume Aulet, Antoni Clapés, Jordi F. Fernández, Xavier García i Llorenç Soldevila.

En la convocatòria de l'any 2015, en la que es van presentar un total de 32 obres originals, el premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana va ser per al poeta Josep Fàbrega.