El BaumannLab organitza una jornada d'acompanyament als projectes de creació artística becats per l'Ajuntament

L'objectiu és fomentar la professionalització del jovent en l'àmbit artístic i afavorir la producció cultural a la ciutat

logo del BaumannLabL'Ajuntament de Terrassa, a través del BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, organitza demà una jornada d'acompanyament als cinc projectes que van guanyar les beques de suport a la creació artística 2018, sota el títol ‘Converses sobre art, acompanyament i comunitat'. La sessió, que tindrà lloc les 19 h al BaumannLab (casa Baumann), està pensada com un espai de treball i debat amb professionals del sector, per plantejar accions que ajudin a analitzar les propostes presentades, concretar les accions a realitzar, planificar el pla de treball i reflexionar sobre el desenvolupament d'aquest tipus de projectes.

La trobada serà oberta a tota la ciutadania, per tal que qualsevol persona interessada pugui participar-hi i debatre sobre el desenvolupament dels processos artístics i les necessitats que s'esdevenen. En aquesta sessió s'han convidat els següents professionals i col·lectius:

• Fito Conesa: Artista polièdric que conceptualitza i produeix obres visuals i sonores. Ha dirigit el projecte Habitació 1418 del MACBA i CCCB, i va formar part de l'equip tutorial de la Sala d'Art Jove de Barcelona.

• Llibreria Synusia: Espai d'economia social i solidària de Terrassa, que explora noves formes de diàleg i intervenció en el teixit de la ciutat. Proposa i genera continguts crítics, tant a través de la seva llibreria, com des de la seva programació i cursos d'autoformació que realitza.

• Districte Jove i Punt Jove a l'institut: Projectes d'intervenció amb joves del Servei de Joventut, de l'Ajuntament de Terrassa, en els que una de les seves metodologies de treball bàsiques és l'acompanyament dels i les joves per a que puguin atendre les seves necessitats i motivacions.

• Quart creixent: Col·lectiu feminista de Terrassa que pretén crear un espai de confiança i suport mutu per incidir en la ciutat i la quotidianitat de les persones.