El Campus d'Estiu TU 2019 ofereix prop de 40 activitats durant els mesos de juny i juliol

S'han organitzat un total de 37 propostes obertes a tothom amb l'objectiu d'apropar el coneixement, la ciència i la tecnologia a la ciutadania

Activitat del Campus d'Estiu TU 2018 El Campus d'Estiu TU (Terrassa Universitària), impulsat pel Consell Universitari de Terrassa a través del servei d'Universitats de l'Ajuntament de Terrassa, comptarà enguany amb un total de 37 propostes i activitats -majoritàriament organitzades des dels centres universitaris - obertes a la ciutadania. El programa s'ha iniciat aquest 10 de juny amb la jornada "El viatge emocional d'emprendre: Mapa del que sentim en cada fase del procés d'emprendre". Aquesta és la primera activitat d'un ampli programa de propostes que comptarà amb cursos, tallers o conferències, entre altres activitats, i que s'allargarà també durant el mes de juliol.

L'objectiu del Campus d'Estiu TU és apropar el coneixement generat al centres universitaris del Campus a diferents sectors i fomentar els vincles entre el món universitari, la innovació, les noves tecnologies i la ciutadania, a través de la transferència de coneixement.

Les activitats programades per aquesta segona edició del Campus d'Estiu TU, que va prendre el relleu de la Mostra del Coneixement d'Estiu que es realitzava des de l'any 2011, abasten diversos àmbits i temàtiques, com ara el cinema, la innovació social, la ciència, la robòtica i la programació, la salut o els videojocs, entre d'altres. Les activitats programades tindran diversos formats i durades i s'impartiran a diferents ubicacions i centres de la ciutat. Per assistir a aquests cursos i tallers caldrà formalitzar prèviament la inscripció. Trobareu el programa i enllaços per formalitzar les inscripcions a la pàgina web: http://www.terrassa.cat/campus-estiu-TU.