El Saló Juguem + torna aquest Nadal amb una àmplia oferta d'activitats per a tota la família

El certamen es celebrarà entre el 29 de desembre i el 4 de gener al Recinte Firal de Terrassa

Edició anterior del Juguem +El Recinte Firal de Terrassa acollirà un any més el saló Juguem +, que posa a l'abast del públic més familiar de la ciutat un ampli ventall d'activitats i tallers que es duran a terme Recinte Firal de Terrassa. L'edició d'enguany se celebrarà entre el 29 de desembre i el 4 de gener, amb un gran nombre de propostes participatives, educatives i integradores amb la diversió com a denominador comú. El certamen l'organitza La Xarxa de Terrassa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa i la participació de diferents entitats de la ciutat

El Saló proposa als visitants un ampli ventall de propostes destinades principalment al públic familiar i que volen ajudar a fomentar els valors socials i solidaris entre els participants a través de la creació d'espais amb àmbits i temàtiques diverses. D'aquesta forma, hi haurà una zona destinada a les entitats, on les organitzacions de la ciutat mostraran als visitants, de forma participativa, les diferents activitats que desenvolupen. També hi haurà l'espai Creu Roja, amb tallers i activitats, jocs intergeneracionals i un espai de lactància. A la zona destinada als cossos de seguretat (Bombers, Policia, etc.) es donarà a conèixer la seva feina de forma lúdica i divertida i els visitants podran vestir-se amb la roba dels bombers i realitzar diferents activitats relacionades amb la seva feina o fer un curset sobre educació vial de la mà de la Policia Municipal, entre d'altres activitats.

El Saló també disposarà d'un seguit de tallers diaris de diferents àmbits i temàtiques, així com un espectacle que cada dia anirà a càrrec de companyies de circ, màgia, dansa, cançons i animació en general.

 

Visita del Patge Xiu-Xiu i jornada especial pels casals d'hivern

El saló també rebrà la visita del Patge Xiu-Xiu. L'emissari reial visitarà el Recinte Firal el dimarts, 1 de gener, a partir de les 18 h, per saludar a tots els visitants i recollir les cartes dels infants per fer-les arribar a Ses Majestats els Reis de l'Orient.

El Saló obrirà cada dia de 16 a 21 h, excepte el dia 31, que tancarà a les 20 h, i el 3 de gener, que obrirà també al matí, de 9.30 a 13.30 h. D'aquesta manera, els infants i joves participants als casals municipals d'hivern podran assistir al saló.