Els autobusos de Terrassa seran gratis per a tothom a partir de demà i fins al 9 d'abril

Les persones usuàries no hauran de validar cap títol de transport

El Govern municipal ha acordat avui, en la reunió telemàtica del Comitè d'Emergència Municipal, noves mesures per fer front a l'emergència causada pel Coronavirus. Són les següents:

 

1.- Els autobusos seran gratis per a tothom a partir de demà, del 2 al 9 d'abril

El Govern municipal ha acordar declarar la gratuïtat del servei municipal de transport públic a partir de demà, 2 d'abril.

Els autobusos de TMESA circularan amb normalitat, d'acord amb els horaris establerts a partir de la reducció del servei en un 43%, i estaran a disposició de tothom qui necessiti d'aquest servei, així com de les persones que treballen en activitats o serveis declarats essencials i autoritzats. No caldrà en cap cas validar cap títol de transport.

En aquest sentit, el Govern municipal recorda a la ciutadania que aquesta mesura no ha d'implicar cap mena de relaxació en el compliment de les normes d'estricte confinament vigents en aquest moment.

La Policia Municipal continuarà vetllant per aplicar aquestes normes a tota la ciutat mentre estigui vigent l'estat d'emergència/alarma.

 

2.- El Govern Municipal agraeix a la ciutadania el civisme i la responsabilitat majoritària en el compliment de les mesures de confinament

El Govern municipal ha acordat transmetre aquest missatge a la ciutadania: L'Ajuntament de Terrassa expressa el seu agraïment a tota la ciutadania pel civisme i la responsabilitat de la immensa majoria de nosaltres. Les mesures de confinament es continuaran aplicant amb el màxim rigor.

 

3.- S'intensifica la campanya informativa contra la violència de gènere

El Govern municipal ha acordat intensificar a partir de demà, dijous, la campanya informativa contra la violència de gènere, molt centrada en la difusió massiva dels telèfons i serveis disponibles per atendre qualsevol situació de perill.

La campanya s'ha basat en accions a les xarxes socials centrals de l'Ajuntament, de la regidoria de Polítiques de Gènere i de tots els serveis amb presència a xarxes socials. També s'han editat cartells i se n'està fent difusió als establiments que continuen oberts.

A les xarxes socials municipals podeu trobar alguns dels materials difosos en el marc d'aquesta campanya, com aquests:

- Twitter: https://twitter.com/ajterrassa/status/1245280427880919040

- Facebook: https://www.facebook.com/regidoria.politiquesdegenere

- Instagram: https://www.instagram.com/p/B-buFHYgaFL/