Fins el 15 d'abril es pot consultar el cens electoral per a les eleccions municipals i europees

Es pot fer de forma presencial, per telèfon o per Internet

urnaL'Ajuntament de Terrassa ja ha publicat les llistes del cens electoral per a les eleccions municipals i europees convocades pel proper 26 de maig. El cens es podrà consultar fins dilluns vinent, 15 d'abril, a les oficines centrals de l'Ajuntament (plaça Didó), a les Oficines d'Atenció Ciutadana dels districtes i al Casal Cívic de Can Parellada de manera presencial i individualitzada.

Les persones que prefereixin no desplaçar-se a l'Ajuntament poden fer també la consulta a través del servei telefònic d'informació 010 o del web municipal (concretament, a l'adreça http://www.terrassa.cat/eleccions. En aquest mateix web es podrà trobar tota la informació relacionada amb les eleccions: dades dels comicis, col·legis electorals, resultats anteriors, enllaços relacionats, etc.

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals fins dilluns. Un cop s'hagin resolt les reclamacions per part de l'Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions generals.

L'Ajuntament de Terrassa recorda que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar. Per tant, recomana especialment a les persones que podran votar per primera vegada i als que han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions que verifiquin les seves dades.