Ja es pot consultar el cens electoral per a les eleccions generals del 10 de novembre

La consulta es pot fer de forma presencial, per telèfon o per Internet durant una setmana

Un votant consulta el cens electoralL'Ajuntament de Terrassa ja ha publicat les llistes del cens electoral per a les eleccions generals convocades pel proper 10 de novembre. El cens es podrà consultar des d'avui dilluns i fins dilluns vinent, 7 d'octubre, a qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana de manera presencial i individualitzada. Per a estalviar temps d'espera recomanem demanar cita prèvia, trucant gratuïtament al 010 o bé a través del web https://citaprevia.terrassa.cat/, seleccionant el tràmit "reclamacions del cens").

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals dins del mateix termini d'exposició, és a dir, fins el 7 d'octubre. Un cop s'hagin resolt les reclamacions per part de l'Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions generals.

L'Ajuntament de Terrassa recorda que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar. Per tant, recomana especialment a les persones que podran votar per primera vegada i als que han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions que verifiquin les seves dades.