Jordi Ballart fa pública en aquest mandat la seva declaració de Béns i Drets Patrimonials

És el primer gest de transparència de l'alcalde, en el seu primer dia de govern

Jordi Ballart en la declaració de béns Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha signat aquest dilluns la seva declaració pública de Béns i Drets Patrimonials davant del secretari general de l'Ajuntament, en el seu primer acte públic d'aquest nou mandat, després de ser escollit alcalde dissabte passat pel Ple del consistori.

Amb aquesta declaració, Ballart ha volgut donar una mostra clara de l'exercici de transparència que va anunciar en el seu discurs d'investidura i que serà un dels pilars del nou govern municipal. L'alcalde ja va fer també aquest gest el primer dia del seu anterior mandat.

Ballart ha dit que "la societat exigeix als representants polítics valentia, que no s'amaguin, que expliquin obertament el que són i el que tenen. Crec que això ha de contribuir a millorar la confiança en les institucions i a combatre la desafecció política que estem vivint en aquests moments a la societat."

Jordi Ballart ha declarat que disposa d'un pis de 46 m2 al barri del Segle XX, pel qual paga una hipoteca mensual de 800 euros, i un cotxe Seat Altea amb una antiguitat de 10 anys.

En consonància amb aquesta transparència, Jordi Ballart, va anunciar dissabte que aquest serà un govern municipal obert a la participació directa de la ciutadania, al diàleg i al debat amb totes les forces polítiques. Una manera de governar que també es traslladarà a tot l'equip tècnic municipal. Aquest mateix matí, l'alcalde ja ha fet arribar a tots i totes els treballadors de l'ajuntament un missatge d'inici de mandat, posant-se a la seva disposició i convidant-los a prendre part en aquest procés, per a fer realitat aquest compromís amb rigor, seriositat i eficàcia.

Aquesta setmana l'alcalde farà públic el nou cartipàs municipal i tindrà diverses reunions amb agents socials i econòmics de la ciutat per a continuar treballant plegats amb l'objectiu de preservar l'estat del benestar, impulsant la creació de feina i vetllant pels drets de les persones més desfavorides.