L'Ajuntament de Terrassa convoca la borsa de Treballadors/es Socials i Educadors/es Socials

Fins el 22 d'octubre estarà obert el termini de presentació de candidatures

façana de l'ajuntamentL'Ajuntament de Terrassa convoca una borsa de treball de treballadors/es socials i educadors/es socials, a fi d'establir un procediment àgil per les substitucions amb caràcter temporal de personal Diplomat en Treball Social i Diplomat en Educació Social de l'Ajuntament de Terrassa.

La funció dels/les treballadors/es socials és responsabilitzar-se del desenvolupament de les accions tècniques pròpies del seu àmbit, analitzant i intervenint en aquells casos en situació de necessitats socials en diferents àmbits (gent gran, infància, etc). Per la seva banda, els educadors/es socials s'encarregaran d'analitzar i intervenir en casos de persones amb necessitats socioeducatives per tal de millorar el seu benestar i la seva integració social a l'entorn, institucions o entitats privades.

Fins el 22 d'octubre es poden presentar les sol·licituds. Podeu consultar les bases reguladores de la confecció d'aquesta borsa a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, concretament a https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/borses-de-treball