L'Ajuntament de Terrassa obre el nou Punt del Voluntariat

L'espai estarà situat al raval de Montserrat i obrirà de dimarts a dijous

façana de l'AjuntamentL'Ajuntament de Terrassa posarà en marxa el 19 de desembre el Punt del Voluntariat amb l'objectiu de fomentar, visibilitzar i reconèixer el voluntariat a la ciutat. El nou espai estarà ubicat a l'atri de l'edifici consistorial (raval de Montserrat, 14). La creació del Punt del Voluntariat és un dels compromisos recollits al Pla de Mandat.

El Punt del Voluntariat obrirà els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimecres de 16 a 19h, oferint atenció personalitzada, recursos i formació en l'àmbit del voluntariat i el suport a les entitats. El servei s'adreça sobretot a les persones majors de 16 anys que volen dedicar el seu temps a fer voluntariat en alguna de les entitats de la ciutat o en qualsevol organització sense ànim de lucre que vulguin rebre assessorament en gestió del voluntariat o difusió dels seus projectes.

Aquest nou servei, que vol ser un espai de referència tant per a les entitats com per a les persones que vulguin dedicar el seu temps als altres de forma altruista, ha estat ideat de forma col·laborativa entre tots els membres que formen part de la Taula d'Entitats del Voluntariat, creada al juny d'aquest any, a partir de la diagnosi de l'associacionisme terrassenc realitzada en el marc de l'enquesta Panoràmic 2016.