L'Ajuntament de Terrassa organitza la 18a diada de tècniques de lleure per a les entitats de lleure de la ciutat

S'hi han inscrit més de 120 persones

Activitat formativa en una edició anteriorL'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Joventut i Lleure Infantil, organitza demà dissabte una nova edició de la Diada de Tècniques de Lleure, que cada any posa a disposició de les entitats de la ciutat una variada oferta de recursos de formació per a les persones que es dediquen al lleure infantil i juvenil.

En aquesta ocasió, la diada de tècniques tindrà lloc a l'escola Font de l'Alba durant tot el matí. El regidor de Joventut i Lleure Infantil, Jordi Rueda, farà l'obertura de la jornada a les 9.15 h, i cap a les 9.30 h està previst que comencin les diferents accions formatives, que aniran a càrrec de diverses escoles de formació en el lleure: Institut de Formació Pere Tarrés, Escola Lliure El Sol i Aula d'Esplai del Vallès. Durant la jornada, que s'allargarà fins les 14 h, es realitzaran de manera simultània nou accions, escollides a partir de les necessitats de formació detectades i expressades pels monitors i monitores, així com de les propostes del mateix servei de Joventut i Lleure Infantil. La programació d'enguany posarà l'accent en la creativitat i els recursos artístics per treballar valors, i en l'art com a mitjà d'expressió de les emocions, relacionant-los amb el centre d'interès dels Casals d'Estiu 2019, "Expressart!". Fins al moment hi ha inscrites més de 120 persones.

La diada de tècniques s'adreça a monitores i monitors de les entitats de lleure de Terrassa, especialment als que participaran en les activitats d'estiu (casals, colònies, rutes i campaments) amb l'objectiu de millorar la seva formació, contribuint així a la millora de la qualitat educativa de les activitats que duen a terme les entitats de lleure. La diada és també un espai de trobada i intercanvi d'experiències, recursos i reflexions en aquest àmbit.