L'Ajuntament de Terrassa reobre l'Oficina d'Atenció Ciutadana del districte 4

L'OAC situada al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany reobre les portes  amb totes les mesures de seguretat

Oficina d'Atenció CiutadanaL'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) del districte 4 reobrirà demà dijous les seves portes al públic amb les instal·lacions adaptades a les mesures preventives i sanitàries contra la Covid-19. Dispensadors de gel hidroalcohòlic, distància de seguretat entre seients, intensificació de les tasques de neteja i nous cartells informatius són algunes de les mesures que permetran oferir un entorn segur tant a la ciutadania com al personal municipal.

Aquesta OAC era la única que restava pendent de reprendre la seva activitat, després d'haver de tancar les seves instal·lacions al març per l'estat d'alarma. Després dels mesos de tancament, les OACs han anat reobrint progressivament un cop s'han dut a terme totes les intervencions necessàries a cadascun dels espais per garantir la seguretat.

 

Atenció Ciutadana presencial

Recordem que l'atenció presencial sempre es fa amb cita prèvia i que els canals per sol·licitar cita són:

  • A través del web https://citaprevia.terrassa.cat.
  • A través de l'aplicació mòbil ‘Sense Esperes', disponible a Google Play Store i App Store.
  • Trucant gratuïtament al 010 (900 922 010 si es truca de fora de Terrassa), de dilluns a dijous de 8 a 19 h, i divendres i vigílies de festiu de 8 a 14.30 h.

 

Els horaris d'atenció ciutadana presencial són: 

  • OAC Didó: dilluns i dimecres de 8.30 a 15 h i de 16 a 19 h, dimarts i dijous de 8.30 a 15 h, i divendres i vigílies de festius de 8.30 a 14.30 h.
  • OACs dels districtes: de dilluns a dijous de 9 a 15 h, i divendres i vigílies de festiu de 9 a 14.30 h.

L'Ajuntament recomana evitar fer tràmits de forma presencial. La Seu Electrònica (https://seuelectronica.terrassa.cat) és el canal preferent per a realitzar tots els tràmits necessaris a l'Ajuntament de Terrassa i ofereix servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any