L'Ajuntament de Terrassa reprèn els processos de selecció de personal que es van aturar per l'estat d'alarma

A partir d'avui es poden presentar instàncies o esmenes als quatre processos que es van aturar per l'estat d'alarma

façana de l'AjuntamentL'Ajuntament de Terrassa reprèn avui dilluns els processos de selecció de personal que van quedar suspesos el passat 14 de març arran el Reial Decret de declaració d'estat d'alarma. El document suspenia tots els terminis per a la tramitació de procediments administratius.

El Reial Decret del 22 de maig pel qual es prorroga l'estat d'alarma estableix que, a partir de l'1 de juny, es reprengui el còmput dels terminis administratius, de manera que es reactiven tots els processos que es van aturar el 14 de maig.

Així, a partir d'avui dilluns, es tornen a comptar els dies de les diferents etapes dels processos: presentació d'instàncies, presentació d'esmenes, etc. Els processos interromputs que es reprenen avui són els següents:
 
•    Borsa de treball de mestres i educadors/es d'Educació Especial: continuació del termini de presentació d'instàncies, de l'1 al 7 de juny (ambdós inclosos).

•    Procés de selecció Direcció de Serveis d'Urbanisme: continuació del termini de presentació d'instàncies, de l'1 al 9 de juny (ambdós inclosos)

•    Contractació temporal i urgent Tècnic/a de mobilitat: continuació del termini de presentació d'instàncies,  de l'1 al 3 de juny (ambdós inclosos).

•    Contractació temporal i urgent de Tècnic/a auxiliar programador/a: continuació del termini de presentació d'esmenes, de l'1 al 8 de juny (ambdós inclosos).  

Tant la presentació d'Instàncies com la d'esmenes s'han de fer preferentment a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa