L'Ajuntament de Terrassa subvencionarà amb 200.000 € la millora i adequació de locals d'entitats sense afany de lucre

Un total de 16 entitats locals es beneficiaran de les subvencions municipals

Vista general de la ciutatL'Ajuntament de Terrassa atorgarà enguany un total de 200.000 € en subvencions per a la millora i adequació de locals d'entitats sense afany de lucre de caire cultural, esportiu o social.

El passat mes de març, l'Ajuntament obria la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència pública i competitiva, adreçades a la millora i adequació de locals d'entitats sense afany de lucre de caire cultural, esportiu o social, per a l'any 2019. Del total de 24 sol·licituds rebudes dins el termini, 16 d'elles han complert els requisits establerts a les bases de la convocatòria i es beneficiaran de subvenció, que no podrà superar el 75% del cost total del projecte i no podrà superar els 30.000 € per entitat.

L'objectiu d'aquesta convocatòria de subvencions és facilitar que les entitats puguin fer les obres necessàries als seus locals per tal de garantir-ne l'accessibilitat i la seguretat de les persones usuàries i millorar l'eficiència energètica i acústica.