L'Ajuntament de Terrassa torna a celebrar un Ple presencial després del confinament

Els membres de la Corporació mantindran la distància de seguretat a la sala

Saló de Plens de l'Ajuntament de TerrassaEl Ple de l'Ajuntament de Terrassa celebrarà aquest dimarts, 30 de juny, la sessió ordinària corresponent a aquest mes, que serà presencial per primera vegada després de les restriccions imposades per la covid-19. El Ple començarà a les 9.30 h.

Per tal de garantir que es mantingui la distància de seguretat preceptiva, els membres de la corporació no seuran amb la disposició habitual, sinó que hi haurà espais entre cadires, i 12 dels 27 regidors i regidores s'ubicaran a la zona que habitualment ocupa el públic. El personal de Secretaria i Intervenció ocuparà la zona central de la sala, mantenint la distància mínima.

Excepcionalment, no es permetrà l'accés de la ciutadania al saló de Plens. Tanmateix, per garantir el caràcter públic de la sessió, aquesta es podrà seguir en directe a través del canal Youtube municipal (https://www.youtube.com/user/ajterrassa) i del web municipal (www.terrassa.cat), i també es podrà escoltar en directe a la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 FM).