L'Ajuntament obre un procés de selecció per contractar 80 persones en plans d'ocupació

Manteniment de la ciutat i conservació dels edificis públics són algunes de les tasques que es duran a terme amb el nou programa de foment de l'ocupació

L'Ajuntament de Terrassa, a través de la seva empresa municipal, Foment de Terrassa, SA, obre demà dijous un procés de selecció per contractar 80 persones que estiguin a l'atur i en recerca de feina per dur a terme projectes en diferents àmbits municipals. El nou procés de selecció s'emmarca en el "Programa complementari de foment de l'ocupació i de suport a la integració social" de la Diputació de Barcelona, del qual l'Ajuntament ha obtingut un ajut de 880.461,40 euros.

El tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, ha posat l'accent en que "aquestes noves contractacions tenen el doble objectiu de donar una mica d'aire a persones que fa molt de temps que es troben en situació laboral crítica, formant-les i contractant-les durant sis mesos i, al mateix temps, contribuir a millorar la ciutat amb la neteja i el manteniment dels espais i equipaments públics". Sàmper destaca que "la contractació d'aquestes persones és possible gràcies al treball de planificació i coordinació desenvolupat per les diferents àrees de l'Ajuntament per tal de poder accedir al programa de la Diputació".

El perfil de les persones que hi poden accedir és el d'oficials i peons de neteja, arquitectes tècnics, oficials de primera de les especialitats de pintura, lampisteria, paleta i fusteria d'alumini, i administratius. Aquests treballadors hauran de desenvolupar tasques de neteja viària, manteniment de la pintura del mobiliari urbà i murs de les places, manteniment i millora dels polígons, així com donar suport als serveis d'ocupació, de formació i als serveis socials de l'Ajuntament.

Les persones que vulguin participar en el procés de selecció han d'acomplir amb els requisits de les bases generals i específiques, publicades a la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Podran presentar la seva sol·licitud a través de www.terrassa.cat/es/convocatories2016, o bé presencialment a qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o a les oficines de Foment de Terrassa (ctra. de Martorell, 95). El termini finalitza el proper 23 de maig.