L'Ajuntament organitza una jornada tècnica sobre projecció territorial

Ja és obert el termini d'inscripció

vista nocturna de la plaça de la DonaL'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Relacions Europees i Internacionals, organitzarà el proper mes de setembre una jornada-taller amb el títol "Imatge, Competitivitat i Projecció de Ciutat. City Màrqueting and Branding". La jornada s'adreça principalment a responsables polítics i tècnics de les administracions públiques territorials, especialment ajuntaments, que estiguin interessats a adquirir recursos en aquest àmbit. Aquesta jornada-taller, que tindrà lloc el 28 de setembre al Vapor Universitari, reunirà reconeguts experts en matèries de comunicació i imatge i promoció territorial.

Amb l'organització d'aquesta jornada, l'Ajuntament referma la seva aposta per continuar treballant per una imatge forta i clara de ciutat que permeti potenciar la seva competitivitat i projecció exterior, així com la de les seves empreses, organitzacions, productes o serveis.

Durant aquesta jornada es donaran a conèixer els fonaments teòrics i conceptuals que estan associats a la construcció, la projecció i la gestió de la imatge i la promoció de la ciutat. La jornada partirà d'un primer treball en grup que servirà per analitzar la imatge actual de Terrassa així com els seus principals actius i fortaleses i els principals reptes de futur. Així, durant el matí es duran a terme diferents xerrades i debats entorn a la imatge, la competitivitat i la projecció de la ciutat, que seran obertes al públic en general. Durant la tarda es duran a terme un seguit de tallers més reduïts on es treballarà en grup per a presentar posteriorment les conclusions generals de la jornada. Per participar en aquesta segona part és necessari inscripció prèvia.

El termini d'incripció a la jornada ja és obert i finalitza el 26 de setembre. Les persones interessades han d'enviar un correu electrònic a internacional@terrassa.cat, indicant: nom i cognoms, càrrec, servei o institució, i correu electrònic o telèfon de contacte.