L'Ajuntament organitza una nova edició dels cursos de monitoratge i de direcció de lleure educatiu

En aquesta ocasió, la formació serà telemàtica

Una edició anterior dels cursosL'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Joventut, organitza una nova edició dels cursos de monitoratge i de direcció de lleure educatiu pel proper mes de setembre. En aquesta ocasió, la formació s'impartirà en format virtual, de la mà de la Fundació Pere Tarrés, i tindrà una durada aproximada de set setmanes. Les inscripcions, també per via telemàtica, ja estan obertes. El formulari es pot trobar al web https://casabaumann.cat/.

Els nous cursos es començaran a impartir el 31 d'agost. Les persones participants s'autogestionaran el temps, sempre respectant els terminis de lliurament de les tasques i indicacions que marqui el tutor o tutora del curs. A més, al llarg del curs hi haurà sessions en directe que s'organitzaran de manera pactada amb l'equip docent i el tutor/a. L'objectiu final és que al llarg d'aquest curs s'assoleixin els aprenentatges necessaris equivalents a les 150 hores requerides per aquesta etapa lectiva i una etapa pràctica de 160 hores que culmina amb l'elaboració i lliurament d'una memòria de pràctiques.

El curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil forma part del Pla de Formació en el Lleure que cada any organitza i programa l'Ajuntament de Terrassa per a oferir formació especialitzada, cursos i tallers en l'àmbit del lleure educatiu a totes les persones que realitzen activitats amb infants i joves de tres a 17 anys. La formació prepara l'alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, per mitjà de l'aplicació de les tècniques específiques d'animació grupal, amb una incidència explícita en l'educació en valors.