L'Ajuntament reprèn la Fira d'Entitats de Salut, dissabte a la plaça Vella

Més de 20 entitats participaran en una jornada festiva amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca que fan a la ciutat

La tradicional Fira d'Entitats de Salut, organitzada per l'Ajuntament de Terrassa, torna a la plaça Vella aquest dissabte amb una jornada festiva que tindrà lloc de 10 a 14 i de 16 a 19 hores. La Fira s'havia d'haver celebrat al maig, però va haver de ser ajornada en dues ocasions.

Hi seran presents les 20 entitats participants, que donaran a conèixer la tasca que duen a terme a la ciutat, en l'àmbit de la salut. A les diferents parades s'oferirà informació sobre trasplantaments, fibromiàlgia, fatiga crònica, càncer, demències, salut mental, dol, addiccions o malalties minoritàries, entre d'altres.

La Fira està adreçada a tots els públics i durant tot el dia comptarà amb tallers i altres activitats per a infants que aniran a càrrec de les entitats participants. A les 12h hi haurà el concert de la Coral REMS de la Fundació Catalunya La Pedrera a l'escenari de la plaça Vella i a les 17h actuarà la Lisi Band, que interpretarà el seu repertori, entre el qual destaca el tema sobre salut mental compost expressament per la campanya de sensibilització «No és culpa meva», promoguda per l'entitat Obertament, a la qual s'ha adherit l'Ajuntament de Terrasa.

La regidora de Salut, Mònica Polo, considera "essencial la feina que totes les entitats fan per moltes persones de la ciutat que pateixen una malaltia", alhora destaca que "la fira és una magnífica oportunitat per gaudir d'una jornada festiva que permet donar visibilitat a moltes entitats, així com a moltes malalties que són molt desconegudes".

Aquesta acció respon a un dels objectius del Programa de Govern en què es detalla el suport a les entitats de Salut de la ciutat en la difusió de la seva activitat, l'organització d'actes o activitats de sensibilització i la visibilitat de la seva tasca.