La ciutadania ja pot consultar el cens electoral per a les eleccions generals del 23 de juliol

Es pot fer fins el dilluns dia 12, de forma presencial, per telèfon o per Internet

Consulta cens electoralL'Ajuntament de Terrassa ja ha publicat les llistes del cens electoral per a les eleccions generals convocades pel pròxim 23 de juliol. El cens es podrà consultar des d'avui i fins el pròxim dilluns 12 de de juny a qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana (https://aoberta.terrassa.cat/oficines/) de manera presencial i individualitzada. Es recorda que cal demanar cita prèvia, trucant gratuïtament al 010 o bé a través del web https://citaprevia.terrassa.cat. La ciutadania també pot fer la consulta trucant al 010 o a través de la web municipal (https://www.terrassa.cat/consulta_cens).

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals dins del mateix termini d'exposició, és a dir, fins el 12 de juny. Un cop s'hagin resolt les reclamacions per part de l'Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions generals.

L'Ajuntament de Terrassa recorda que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar. Per tant, recomana especialment a les persones que podran votar per primera vegada i als que han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions que verifiquin les seves dades.

Recordem que a l'adreça http://www.terrassa.cat/eleccions es pot trobar tota la informació relacionada amb les eleccions: dades dels comicis, col·legis electorals, resultats anteriors, enllaços relacionats, etc.