La Descomunal arriba al tercer aniversari amb més d'un miler d'assistents i prop d'un centenar d'artistes i col·lectius participants

El Bau House acollirà dissabte una festa d'aniversari 

Activitat del BaumannLabLa Descomunal, la trobada bimensual de joves artistes terrassencs impulsada per l'Ajuntament de Terrassa, celebra aquesta setmana el seu tercer aniversari amb un balanç molt positiu: quinze sessions celebrades, prop d'un centenar d'artistes i grups implicats i més d'un miler de joves assistents al llarg d'aquests tres anys.

Per a celebrar-ho, el Bau House acollirà el 6 de juny una festa en què es recordaran les 15 edicions celebrades fins ara però també es dedicarà temps a pensar en el futur. El servei de Joventut ha convidat a la festa, que començarà a les 19 h de dissabte 6 de juny, a totes les persones que han intervingut a La Descomunal al llarg d'aquests tres anys. Tanmateix, serà un esdeveniment obert a tothom. Qualsevol jove de la ciutat amb interès pel món artístic podrà assistir a rememorar les edicions passades o participar en el debat sobre el futur de La Descomunal.

Durant la trobada, s'exposaran imatges i objectes de cadascuna de les 15 sessions celebrades i se celebrarà un speed dating, cites ràpides de cinc minuts, en què petits grups hauran de respondre diverses preguntes per a generar comunicació entre artistes o persones interessades en la cultura que no es coneixien, amb l'objectiu de generar idees i que d'aquestes cites ràpides neixi una propera edició de La Descomunal. Per acabar, la música del DJ Original SoulBoy ambientarà la festa.

La Descomunal és una trobada bimensual de joves artistes terrassencs promoguda pel BaumannLab, el laboratori de creació jove del servei de Joventut, per teixir una xarxa cultural entre artistes i entitats locals. Cadascuna de les edicions, que són públiques i gratuïtes, l'organitza algun artista o col·lectiu que, d'acord amb el BaumannLab, planteja una activitat lligada a la seva especialitat i hi convida altres artistes i grups de disciplines diferents. Fins ara, 18 artistes i col·lectius han fet d'amfitrions amb activitats tan diverses com rodar pel·lícules, fer collages gegants, recitals de poesia o improvisacions musicals, i 70 artistes i grups hi han participat com a convidats.

Les 15 sessions celebrades han atret en total més d'un miler de persones que han assistit com a públic i s'han interessat per conèixer els artistes, col·lectius i disciplines que treballen per a la dinamització cultural de la ciutat.