Nova edició de la campanya "La pobresa no distingeix" al Districte 4

Fins dissabte es recolliran aliments destinats al Rebost

El Districte 4 viu aquests dies, per cinquè any consecutiu, una nova edició de la campanya "La Pobresa no distingeix", impulsada per les entitats dels districte amb la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa. Des d'ahir i fins el proper dissabte, 22 d'octubre, s'aniran succeint al districte diferents activitats amb l'objectiu d'atreure públic i dinamitzar la recollida d'aliments. L'Ajuntament de Terrassa dóna suport a la campanya aportant els mitjans tècnics i la logística de les activitats i fent-ne difusió.

La campanya "La Pobresa no distingeix" té com a objectiu recaptar aliments que es destinaran al centre de distribució social d'aliments El Rebost. Es demana a la ciutadania que aporti aliments de llarga caducitat, però especialment cacau soluble, brou (en pastilles o brick) i llet infantil de continuació nº1. Així mateix, les entitats organitzadores i l'Ajuntament de Terrassa volen visibilitzar la injustícia que suposen les situacions de pobresa a la ciutat, exercir la solidaritat i enfortir la xarxa i les relacions entre les entitats del Districte 4.

Com cada any des de 2012, la campanya coincideix amb la commemoració del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa (17 d'octubre), una jornada impulsada per les Nacions Unides per a promoure major consciència sobre la necessitat d'eradicar la pobresa i la indigència arreu del món. La campanya té el seu orígen en la Comissió Social i del Voluntariat del Consell Municipal del Districte 4.

Totes les activitats programades al llarg de la setmana tindran lloc a la plaça de l'assemblea de Catalunya, a càrrec de diferents entitats, artistes i grups musicals del territori. Cada dia hi haurà activitats com ara ball, contes, o classes de dibuix, i dissabte durant tot el matí s'aniran succeint les actuacions musicals i els tallers per a infants i adults.

A banda de les activitats puntuals, durant tota la setmana hi haurà els següents punts permanents de recollida d'aliments:

Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany (Av Àngel Sallent, 55)
Escola d'Adults Ramon Llull (Carrer Atenes, 59)
Cal Carré (Carrer Arquímedes, 204)
Cafè de l'Àula (Carrer Volta, 37)
Merceria la Rambla (Rambla d'Egara, 174)
Associació de Comerciants Maurina Comerç (Carrer Núria)
Biblioteca del Districte 4 (Infant Martí, 183)
Casal de Gent Gran de Ca N'Aurell (carrer Nicolau Talló, 191)
Casal de Gent Gran de La Maurina (carrer Núria, 175)

Més informació a https://www.facebook.com/pobresanodistingeixD4/about/