Obertes les inscripcions per participar al Festival de músics emergents TAM! 2017

Un jurat escollirà 12 formacions musicals per participar a la marató de concerts que se celebrarà el 21 d'octubre al Parc de Sant Jordi

logo del certamenL'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Joventut i Lleure de l'Ajuntament, Casa de la Música de Terrassa i l'entitat de promoció cultural Indirecte convoquen una nova edició del Festival de músics emergents TAM! Ja està obert el període d'inscripcions, que es tancarà el proper 22 de setembre. L'edició d'enguany del TAM! se celebrarà el 21 d'octubre al Parc de Sant Jordi.

Les formacions musicals interessades a participar poden inscriure's de forma telemàtica al web del TAM (https://tam.cat/com-participar/concerts/) o presencialment a Baumann Oficina Jove (Av. Jacquard, 1) Per poder participar-hi cal que la banda assagi al Vallès Occidental, que com a mínim la meitat dels membres tinguin menys de 35 anys i que tinguin temes propis per oferir un concert de 20 minuts.

Un cop acabat el període d'inscripcions s'escolliran els dotze grups a través d'un jurat format per la programadora musical i docent del CEM Laia Talló, el músic Roc Calvet i el tècnic musical Toni Ramon. El jurat tindrà en compte factors com la qualitat musical, l'originalitat i l'estil, així com que sigui la primera vegada que participen al TAM!

La jornada del 21 d'octubre començarà amb una sèrie d'accions formatives de petit format per a joves músics, que abordaran aspectes com la professionalització. La part central de la jornada estarà protagonitzada per la marató de concerts, en la qual hi participaran les 12 formacions triades pel jurat.

Aquesta serà la quarta edició del TAM! Festival de músics emergents. En la darrera edició, les càpsules formatives van aplegar 80 nois i noies membres de grups musicals de la ciutat; mentre que la marató de concerts, 12 grups seleccionats entre 20 d'inscrits van actuar davant unes 300 persones.