Talls de trànsit a la carretera de Montcada durant tres dies per treballs de reordenació de l'arbrat

Les restriccions començaran dimecres i afectaran el tram entre els carrers de Vinyals i del Pare Font

Plànol tall i restriccions de trànsit ctra. de MontcadaEls treballs de millora i reordenació de l'arbrat que s'estan realitzant des de la passada setmana a la carretera de Montcada obligaran a tallar la via durant tres dies (des de dimecres 10 de febrer, fins divendres 12, ambdós inclosos). Les restriccions de trànsit afectaran únicament el tram comprès entre el carrer de Vinyals i el carrer del Pare Font en sentit Est, és a dir, des de la plaça del Doré en direcció cap a la carretera de Rubí. Per aquest motiu, s'ha disposat un desviament del trànsit pel carrer de Vinyals, primer, i pel carrer del Gasòmetre, després.

La restricció del trànsit, però, només es produirà entre les 9.15h del matí i les 16.45h de la tarda. A partir de llavors, es restablirà el trànsit en aquesta via. El recorregut dels autobusos que passen per la carretera de Montcada no es modificarà, ja que s'ha buscat la manera de mantenir el traçat a través del carril que continua obert.

La necessitat de tallar el trànsit es conseqüència de la presència de maquinària per realitzar una part de les obres. Per això, tot i que l'actuació té un termini d'execució de dos mesos, la restricció es produeix només durant aquests tres dies. La resta dels dies que duren les obres només hi pot haver afectacions puntutals de la circulació per executar treballs concrets.