Terrassa impulsa un nou producte turístic lligat a la gastronomia local

"Terrassa Gastronòmica de tastet en tastet" ofereix quatre tastets per 10 €

els tiquets i un cartell promocionalL'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de turisme, col·labora amb Terrassa Gastronòmica i el Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Comarca en la posta en marxa d'un nou producte turístic vinculat a la gastronomia local. Aquesta inciativa, anomenada "Terrassa Gastronòmica de Tastet en Tastet", consisteix en un conjunt de quatre tiquets, cadascun dels quals és vàlid per un tastet amb beguda inclosa en una sèrie d'establiments seleccionats.

Els quatre tiquets inclosos en aquesta oferta es poden adquirir per un preu total de 10 euros a la botiga de l'oficina de Turisme municipal, situada a la Masia Freixa, i posteriorment es podran bescanviar a qualsevol dels vuit establiments agremiats que formen part d'aquesta nova iniciativa. Aquests establiments, tots ells adherits a Terrassa Gastronòmica, ofereixen tastets a partir de productes destacats de la cuina terrassenca i vallesana:

  • Cafè Teatre (Empedrat Vallesà)
  • DOT Cafeteria Restaurant (Coca de Munt amb espàrrecs, albergínia, brie i pesto)
  • El Cultural Cafeteria Restaurant (Pinxo de botifarra Terregada amb allioli)
  • La Fàbrica 1909-Vins i Platets (El Vermut Terrassenc. Vermut d'Ullastrell amb coca de munt amb botifarra Terregada)
  • Parada Bar Restaurant (Panellets de botifarra Terregada amb formatge d'Ullastrell)
  • Quicuina (Coca de Munt amb pit de pollastre, ceba confitada i formatge)
  • Vent de Dalt (Pinxo de botifarra Terregada amb formatge de cabra i melmelada de pebrot vermell)
  • Zurito Terrassa (Croquetón de botifarra Terregada)

Tots els productes que ofereixen els establiments que formen part d'aquesta iniciativa estan inclosos dins la cistella de Terrassa Gastronòmica. Es tracta, doncs, de productes singulars, tradicionals i de proximitat que conserven i promocionen la cuina terrassenca i vallesana.

Adreçat a visitants, turistes i públic en general, "Terrassa Gastronòmica de Tastet en Tastet", estarà a la venda des d'avui i fins el 2 d'octubre amb l'objectiu d'oferir un producte nou i d'interès pel públic que complementi l'oferta turística de la ciutat amb una mostra de la gastronomia local. Amb aquesta iniciativa, es potencia el binomi turisme-gastronomia a la ciutat, tot facilitant al públic una oferta amplia i atractiva que incentivi la seva visita i estada a Terrassa.