Terrassa promociona la seva oferta turística al saló B-Travel de Barcelona

L'Ajuntament farà difusió de la Fira Modernista i les visites guiades

logotip del B-TravelL'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme, participa un any més al saló B-Travel de Barcelona. El certamen, que fins l'edició de 2014 es denominava Saló Internacional del Turisme de Catalunya, se celebra fins diumenge al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.

Com en edicions anteriors, Terrassa hi participa a través de la Diputació de Barcelona i compta amb un espai propi dins de l'estand de l'Agència Catalana de Turisme.

Durant els tres dies que durarà el certamen (del 15 al 17 d'abril), Terrassa donarà a conèixer l'oferta turística de la ciutat i promocionarà especialment la Fira Modernista, que se celebrarà del 6 al 8 de maig. Igual que en les darreres edicions, els gegantons modernistes de Terrassa ballaran diumenge al B-Travel per a promocionar la Fira. A més, el servei de Turisme sortejarà entre els visitants de l'estand cinc vals 2x1 per les seves rutes turístiques i cinc productes de la botiga Terrassa Turisme.

La ciutat també serà present al B-Travel a través de l'estand de la Xarxa del Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), que disposarà d'un espai també dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme i sortejarà diferents productes entre els visitants.

L'estand de l'Agència Catalana de Turisme, on hi ha l'espai destinat a Terrassa, està ubicat al carrer C del pavelló 8 (accés per plaça d'Espanya).