Tot a punt per a la 5a edició del Terrassa Street Art

El primer dels tallers s'impartirà el 17 de febrer i el projecte culminarà amb l'espectacle final "Òpera Circus" el 27 de març al Teatre Principal

L'Ajuntament de Terrassa posa en marxa la cinquena edició del projecte Terrassa Street Art, una iniciativa d'art comunitari i dinamització cultural al territori que compta amb la direcció artística de Barcelona Clàssic Concert (BCC).

Mitjançant aquest projecte, i al llarg d'un mes, es duran a terme un seguit de tallers per iniciar els i les participants en el cant coral, les arts escèniques, la dansa o les arts visuals, entre altres disciplines. Els tallers, que es duran a terme a diferents equipaments municipals i arribaran a tots els districtes de la ciutat, són gratuïts i estan oberts a tota la ciutadania, principalment, a infants i joves.

En total, s'han programat 14 tallers entre el 17 de febrer i el 16 de març, d'aquests, dos adreçats especialment per persones adultes. L'objectiu és apropar el fet cultural al conjunt de la ciutadania, facilitar-ne la participació i l'accés, així com oferir la possibilitat als i les participants d'adquirir coneixements al voltant de diferents disciplines artístiques, compartir experiències i convertir-se en protagonistes d'aquest projecte de cohesió social i dinamització territorial a través de la cultura.

El Terrassa Street Art d'aquest any culminarà amb l'exhibició de l'espectacle participatiu i interdisciplinari "Òpera Circus". Una obra que ens endinsarà en el món del circ i que comptarà amb la participació de Laura Coll (dansa aèria, teles i cèrcol), Danielo (aerial straps, rueda cyr), Xavi Vaxi (faquir i mag), els cantants d'òpera Laia Camps i Joan Martínez Colás, a més de totes i tots els participants en el projecte a través de la seva assistència als tallers.

L'espectacle "Òpera Circus" es podrà veure en dos passis previs el 20 de març a les 18.30 h al Casal Cívic de Can Parellada i el 23 de març a les 18.30 h al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer. L'espectacle final es podrà veure al Teatre Principal el divendres 27 de març a les 19 h.